Tényleg megint ki lennék közösítve? Többi lent, kérlek olvasd el
Nincs barátnőm. Tanév elején sulit váltottam, mivel az előző iskolában én, és a legjobb barátnőm közé állt valaki, és "elvette őt" tőlem (ami tovább fajult, de inkább ezt nem szeretném kifejteni). Most nyáron pedig megismertem egy lányt interneten, akivel azóta chat-elünk, és legjobb barátnők lettünk(még sosem találkoztunk, de már küldtünk egymásnak hangüzenetet). Mi ketten nagyon olvasósok vagyunk, és benne is vagyunk egy könyvmoly csoportba, ahonnan még sok aranyos embert ismerünk. És van egy lány, aki külön külön ismert meg kettőnket, és csinált Messengeren egy csoportot, amiben hárman voltunk. Kb. olyan volt, mintha ők ketten beszélnének. Szóval, eleinte a csaj folyton a csopiba írogatott, de aztán nem (gondolom privátba beszélte meg az ügyeit a barátnőmmel).
Instagramon folyton kiteszi jegyzetbe, hogy hát neki ... (A legjobb barátnőm) a legjobb barinője, meg ilyesmiket is kitesznek, pl.:
barátnőm: Jaj, erre nem számítottam, köszönöm❤️🩹
A lány: Ez alap❤️❤️
(Most ez csak egy példa volt, nem pontosan ezeket írják)
Szóval, és az normális, hogy én emiatt mindig szarul vagyok? Főleg úgy, hogy tudom, rengeteg barátnője van ...-nak és ezért nagyon féltékeny vagyok az összesre... Nem tudom, mit kéne csinálnom...
Normális válaszokat kérek!
És...
Köszi, ha elolvastad🥺❤️
Van egy nagyon elvetemült ötletem, szóval ülj le és kapaszkodj meg a hajadban.
Mi lenne, ha megbeszélnéd velük, hogy ez neked rosszul esik?
Ha elvileg olyan jó barátnők vagytok, akkor gondolom belefér a kapcsolatotokba, hogy tisztázni tudjátok, ha vmi gond van.
A nők inkább ne is barátkozzanak szerintem mert vagy meg..ák vagy átb..ák őket (az utóbbi meg csak azért van mert kivétel nélkül mindent vagy túl reagáltok vagy nem azt veszitek észre amit kéne) nekem egy no barátom van de 20 év alatt majdnem 10 szer le feküdtünk egymással..nektek ez nem való. A nő nem is társas lény..utáltok amúgy is ti is mindekit 😂
Őszintén meg gondolom fiatal vagy kb 2 évente új társaságom volt mire ki alakult a mostani 32f
#5 Nálunk ez szóba sem jöhet. Nem született meg az az ember, aki miatt egymás ellen fordulnánk. Nagyon sok nehézséget csináltunk végig vállvetve, és egymást keressük, ha örömünk, ha bánatunk van, mert egymásra számíthatunk.
Ne aggódj kérdező, ahogy mondták tényleg érdemes leülni, és megbeszélni velük, hogy téged ez zavar.
Másfelől szerintem is elég fiatal lehetsz, nem vagy semmiről lemaradva.
Nekem is volt olyan barátnőm, akivel egyszerűen megszakadt a kapcsolat, más irányba mentünk, más lett az érdeklődési körünk. Van ilyen is, persze.
Kedves összes válaszoló!
#2 ha nem tűnt volna fel, nő vagyok, és a kérdésem a BARÁTSÁGRÓL szól
#3 tudod, nincs életem, lelkileg szét vagyok cseszve, és egyetlen egy ember van, aki visszahozott az életre... Őt pedig épp elveszik tőlem.
Nyers leszek, de akit vinni lehet könnyedén... arra rá kell adni a kabátot, mert nem is kedvel(t) igazán.
Tiniként a világ és életünk tragédiájának éljük meg a magányt, pedig nem az. Főleg olyan ember számára nem, aki szeret olvasni, kreatív, van fantáziája.
A felnőtt világ nem olyan, mint a suli. Ha művelt vagy és értesz valamihez, oda mész, ahova akarsz, azzal ismerkedsz, akivel akarsz.
Nyugi, nem fogsz mindig a periférián maradni, én sem maradtam. Azt viszont nem bánom, hogy akkoriban szinte csak olvastam. Most, a munka és az ismerősök +párkapcsolat mellett már alig van időm.
Lesz másik barátnőd majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!