Ha van egy közeli barátotok és csak csevegni akartok, fel meritek hívni?
Figyelt kérdés
Én a barátomat nem merem mert eluralkodik rajtam a pánikfebr. 5. 17:58
1/9 anonim 

válasza:

Nekem sokszor vissza se írnak. Akkor meg minek erőlködjek..
2/9 anonim 

válasza:

Nem. Ha valaki nem ér rá, nem akarom zavarni. Inkább üzenetben írok és megkérdezem, hogy mikor ér rá beszélgetni.
Egyedül anyukámat és a páromat szoktam random hívogatni.. :D
3/9 anonim 

válasza:

Én is azt szoktam csinálni, hogy írok nekik, ahol megkérdezem, hogy ráérnek-e beszélgetni egyet most, vagy aznap valamikor. Csak úgy felhívni csakis akkor hívok valakit, ha nagyon sürgős dolog van, és a hívás oka nem várhat.
4/9 A kérdező kommentje:
Természetesen én is így csináltam és összejött a beszélgetés
febr. 5. 20:03
5/9 anonim 

válasza:

Általános iskola óta nem volt olyan közeli barátom, akit fel mernék hívni vagy egyáltalán írni neki.
Örülök, hogy összejött a beszélgetés☺️
6/9 anonim 

válasza:

Fel merném, de én is inkább írnék neki előtte. Pusztán csak azért, mert szeretnék rá tekintettel lenni, együtt élnek a párjával, ne hívjam már random szex közben vagy ilyesmi😃
7/9 Katona Dius 

válasza:

Felhívom és megkérdezem, van-e ideje csevegni. Ha nincs, majd visszahív, ha van, mehet a duma :D
8/9 anonim 

válasza:

Nem, inkább ráírok hogy mikor tudunk találkozni. Utálok telefonálni, és a barátaim nem mindig érnek rá.
9/9 anonim 

válasza:

Nem. Inkább ráírok, ugyanis nem akarom zavarni őt.
Vagy dolgozik, vagy különórán van, vagy sulizik, nem tudja felvenni.
De "később" visszahív, hiszen látta - akkor meg sok esetben én nem vagyok telefonközelben, aztán az a vége, hogy 10 nem fogadott hívás mindkettőnknél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!