Ha van egy közeli barátotok és csak csevegni akartok, fel meritek hívni?
Figyelt kérdés
Én a barátomat nem merem mert eluralkodik rajtam a pánikma 17:58
1/7 anonim válasza:
Nekem sokszor vissza se írnak. Akkor meg minek erőlködjek..
2/7 anonim válasza:
Nem. Ha valaki nem ér rá, nem akarom zavarni. Inkább üzenetben írok és megkérdezem, hogy mikor ér rá beszélgetni.
Egyedül anyukámat és a páromat szoktam random hívogatni.. :D
3/7 anonim válasza:
Én is azt szoktam csinálni, hogy írok nekik, ahol megkérdezem, hogy ráérnek-e beszélgetni egyet most, vagy aznap valamikor. Csak úgy felhívni csakis akkor hívok valakit, ha nagyon sürgős dolog van, és a hívás oka nem várhat.
4/7 A kérdező kommentje:
Természetesen én is így csináltam és összejött a beszélgetés
ma 20:03
5/7 anonim válasza:
Általános iskola óta nem volt olyan közeli barátom, akit fel mernék hívni vagy egyáltalán írni neki.
Örülök, hogy összejött a beszélgetés☺️
6/7 anonim válasza:
Fel merném, de én is inkább írnék neki előtte. Pusztán csak azért, mert szeretnék rá tekintettel lenni, együtt élnek a párjával, ne hívjam már random szex közben vagy ilyesmi😃
7/7 Katona Dius válasza:
Felhívom és megkérdezem, van-e ideje csevegni. Ha nincs, majd visszahív, ha van, mehet a duma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!