Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha van egy közeli barátotok...

Ha van egy közeli barátotok és csak csevegni akartok, fel meritek hívni?

Figyelt kérdés
Én a barátomat nem merem mert eluralkodik rajtam a pánik
ma 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Nekem sokszor vissza se írnak. Akkor meg minek erőlködjek..
ma 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem. Ha valaki nem ér rá, nem akarom zavarni. Inkább üzenetben írok és megkérdezem, hogy mikor ér rá beszélgetni.

Egyedül anyukámat és a páromat szoktam random hívogatni.. :D

ma 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is azt szoktam csinálni, hogy írok nekik, ahol megkérdezem, hogy ráérnek-e beszélgetni egyet most, vagy aznap valamikor. Csak úgy felhívni csakis akkor hívok valakit, ha nagyon sürgős dolog van, és a hívás oka nem várhat.
ma 19:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Természetesen én is így csináltam és összejött a beszélgetés
ma 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Általános iskola óta nem volt olyan közeli barátom, akit fel mernék hívni vagy egyáltalán írni neki.

Örülök, hogy összejött a beszélgetés☺️

ma 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Fel merném, de én is inkább írnék neki előtte. Pusztán csak azért, mert szeretnék rá tekintettel lenni, együtt élnek a párjával, ne hívjam már random szex közben vagy ilyesmi😃
ma 21:11
 7/7 Katona Dius ***** válasza:
Felhívom és megkérdezem, van-e ideje csevegni. Ha nincs, majd visszahív, ha van, mehet a duma :D
ma 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!