Mi lenne a reakciótok ha a barátotok/haverotok bevallaná hogy meleg?
Nem tudom... Megkérdezném, hogy akar-e róla beszélni.
Ha igen, akkor kíváncsi lennék, hogy hogy éli meg, ki tetszik neki, el akarja-e mondani másnak is stb. Ha nem, akkor nem faggatnám.
Alapvetően semmiben sem változtatná meg a kapcsolatunkat.
Engem sem zavarna ha amúgy normális. Talán még jobban megbizhatóbb is az aki meleg.
Mondanám hogy velem soha, de amugy nem változtatna semmin.
Amíg nem teszi hozzá azt is, hogy amúgy belém lett szerelmes, addig töksemmi. Valszeg nem lepődnék meg rajta, ha barát, mert azért a barátait ismeri az ember, észreveszed a nyomokat. Ha csak haver, akkor talán nem ismerném annyira, és lehet meglepődnék.
Nekem most volt egy munkatársam, akin meglepődtem, mert átlagos ember, a nemének megfelelően öltözködik és viselkedik, nincsenek díszbúza cica-mica mozdulatai, érted... szóval nem gondoltam volna. Vele nem vagyok igazán beszélő viszonyban sem, max köazönünk, ha egyszerre vagyunk a konyhán. Ilyen viszonyban meglepő infó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!