Egyesek miért nem értik meg, hogy attól, hogy elfogadják őket, még nem kéne reklámozni? Meleg kérdés
"Kézen fogva mentek, és kint még smároltak is."
Ez sem egy heteroszexuális, sem egy homoszexuális pártól nem probléma. Nincs benne semmi feltűnő vagy felháborító (ha még valami központi helyzetben csókolóznak, de itt még csak erről sem volt szó).
"Mint a szivárvány karkötő sem."
Aki egy ékszeren fennakad, az közel sem olyan elfogadó, mint amilyennek hiszi magát.
"Az már csak hab a tortán, hogy a cigizőben konkrétan a szexuális életüket is kifejtették. Elvileg valaki kérdezte, de volt ott több olyan személy, akit ez megbotránkoztatott."
Beszélgettek valakivel, aki érdeklődött, amit meghallott néhány másik ember, akikkel ez a pár nem is foglalkozott. Ez megint nem az ő hibájuk, hogy mások hallgatóznak és megsértődnek. A cigiző ismét nem központi hely, szóval pláne nincs probléma azzal, hogy ők ott miről beszélgetnek.
Még akár lehetett is sok és ízléstelen, amit csináltak. De! Mondom ezt hetero családanyaként, akinek a családjában sincsenek melegek.
Van 3 gyerekem. Innentől kezdve a bölcsődétől kezdve a gimnáziumig bezárólag MINDENKI tudja, hogy legalább 3x lefeküdtem egy pasival.
Besétálok egy kisboltba a férjemmel, és a pultos előtt megbeszéljük, hogy csirke vagy pulyka legyen másnap ebédre. A pultos tudja, hogy dugunk egymással.
Kiveszek egy szállodai szobát Nagy és Nagyné névre. A londínertől a mosogatófiúig mindenki tudja, hogy nem csak alvásra fogjuk használni a friss lepedőiket.
Szóval, kérdem én.
Hogy a bánatos pöccbe lehet 4 fal között buzzinak lenni, ha nekem sem jön össze soha, hogy titkoljam, hogy hetero vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!