A csúnyább emberek nem adhatják önmagukat, kompenzálniuk kell, hogy elfogadják őket?
Figyelt kérdés
Tegyük fel extra segítőkész, jó hallgatóság, ha baj van mindig ott van mint támogató, lelki szemetesláda és hasonlók?2020. aug. 30. 09:52
1/6 anonim válasza:
szerintem ha önmagukat adják, abból semmi rossz nem lehet, viszont a higiénia azért fontos :)
2/6 anonim válasza:
Már rég nem próbáltam magamat adni, ezért nem tudom biztosan, milyen lenne a fogadtatás.
3/6 A kérdező kommentje:
2
Szerintem csak a szép külsejűeknek adatik meg, hogy önmagukat adhatják, legyen az jó vagy rossz, és elfogadják őket
2020. aug. 30. 10:10
4/6 anonim válasza:
Van benne igazság, de nem látom ilyen feketén-fehéren a világot. A külsőm csak egy rontó tényező, de vannak javítók is. :)
5/6 anonim válasza:
3 - szerintem meg az adhatja önmagát, aki levetkőzte magáról az egót. Ebben a pillanatban válik jelentéktelenné a külső, ez a kérdés pedig okafagyottá a számodra.
6/6 A kérdező kommentje:
5
Attól mert nem a társadalmi "szabályok" szerint cselekszel még lehet, hogy hülyének fognak nézni az emberek és egy idő után ez feltűnik neked is és már nem tudod magad becsapni. Igazságtalan a rendszer ez van, szerintem akinek nem tetszik ne vegyen részt ebben, jobb mint megalázott pozícióban élni le egy életet.
2020. aug. 30. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!