Olyan meleg fiú akinek barátra van szüksége?
Sziasztok 18 éves meleg fiú vagyok,barátot keresek:) Lehetőleg Borsod megyén belül. Szeretnék egy barátot aki mellett önmagam lehetek, akivel tudunk találkozni,megosztani a gondolatainkat, a problémáinkat megbeszélni. És elmenni együtt valahová jól érezni magunkat:)
Melegként nehéz olyan barátot találni akivel ezeket meg lehet valósítani,emiatt szeretnék szintén melegekkel ismerkedni:) Mivel senkire sincs ráirva hogy,hetero vagy meleg így személyesen elég nehéz találni ilyet:D
#2-3
Ezt én is így gondolom, abszolút! Csak próbálom beleképzelni magam a helyébe: az előítéletekkel és az empátia teljes hiányával kell a kérdezőnek megküzdenie, ehhez keres lelki támaszt. Nyilván, aki hasonló cipőben jár, jobban megérti.
Nem bántani akarom, én is lennék a barátja, csak heteró, idősebb nő vagyok az ország másik végéből. Valahogy mindig megfog a melegek elesettsége, ennyi. Tapasztalatom nincs a témában.
Csatlakozom #5-höz, csak én 30 éves meleg férfi vagyok Debrecenből.
Nekem is néha a szememre vetik, hogy ha barátot keresek, akkor miért fontos, hogy korombeli legyen, meleg legyen, meg ne legyen 120 kilós. Miért? Csak. Hadd döntsem már el, kivel barátkozom.
Ez a csak barátkozással feladott, meleg barátot keresek 99%, hogy kamu, dugás a végcél. Pár nap beszélgetés, személyes találkozó és már a dugás a téma, mármint, hogy dugnunk kéne. Tisztázni kellene a fogalmakat, a barát az barát. Akkor is barát beteszi?
Le lehet pontozni, ha jól emlékszem 3-5 emberrel beszéltem idáig neten, aki meleg barátot keres. Mindig dugás volt a célja ennek a "meleg barát"-kozásnak. Embere válogatja, de ha én egyszer eldöntöm, hogy ez csak barátkozás, akkor felőlem a f.szát is verheti előttem, simán otthagyom (megtörtént események alapján).
Ha valaki meg épp dugni akar mert kanos, vagy most valami hosszabb távú kapcsolat félét akar, akkor mondja vagy írja azt.
Ez a barátot keresek felesleges időpazarlás. Én sem vagyok valami agyoniskolázott ember, de tisztázni kéne ezeket fogalmakat, hogy ki mit akar, mert csak felesleges időpazarlás.
Senki ne írjon!(P.M.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!