Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy éreznétek magatokat ha...

Hogy éreznétek magatokat ha egy baràtotok több időt töltene màsokkal veletek meg egyre kevesebbet?

Figyelt kérdés
Ha ez szóvà van téve az birtoklàs? Nekem volt egy ilyen helyzetem és szóvà tettem.Megvàdolt hogy birtokló vagyok.Én nem így éreztem.Ha ő szeretett volna talalkozni,gondja volt rendelkezesere alltam.
okt. 26. 21:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%

Önismeret, önreflexió. Kezdd el.

Én nem ismerlek. Itt tanácsot nem lehet erre adni.

okt. 26. 21:16
 2/15 A kérdező kommentje:
Azt fejleszem.Egész pontosan mire gondoltal az onismerettel?
okt. 26. 21:18
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Ha fejleszted, akkor miért kérdezed, hogy mire gondoltam?
okt. 26. 21:38
 4/15 A kérdező kommentje:
Csak erdekelne pontosan hogy miert irtad az onismeretet,onreflexiot.Hogy bovebben kifejtsd.Arra gondoltal hogy magamba nezni,megvizsgalni mit erzek,miert bant vagy valami hasonlora?
okt. 26. 22:16
 5/15 anonim ***** válasza:
Igen.
okt. 26. 23:04
 6/15 anonim ***** válasza:
70%

Ha ez egyre gyakoribb, hogy "nem ér rá" veled találkozni ( másokra viszont igen ), én megkérdezném, hogy akarja-e még ezt a barátságot egyáltalán. Lehet, hogy rájött, nem vagytok már egy hullámhosszon.

Rossz érzés, tapasztaltam már.

okt. 27. 08:24
 7/15 A kérdező kommentje:
Ez a baratsag mar nincs...o akkor leakart engem osztogatni ritkabb talalkozasokra.Nekem az serto volt mert tudom nem annyira az idohiany a gond ahogy o allitotta meg akkor epp szabadsagon volt 1 honapig.Ami még volt konfliktusok ezt megelozoen,amiket megkellett volna oldani.De kb.ezek a dolgok miatt voltak a konfliktusok.Azt nem lehet hogy ra startolok a masikra talalkakkal amikor rossz meg igenyelne.Amikor en igenyelnem akkor meg ledobal 3-4 hetre vagy amikor nekem volt rossz kihuzta magat aztan latom posztol egy aznap esti szuletesnaprol kepet.Tudom mindezt osszegezve ez nem egy jo baratsag.Valami miatt mégsem tudok szabadulni az emleketol.
okt. 27. 08:40
 8/15 anonim ***** válasza:
45%
Én otthagynam.
okt. 27. 12:03
 9/15 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Sajnálom, hogy eszerint vége ennek a barátságnak.

Akartam volna javasolni, hogy függeszd fel egy időre. Anno engem is "lecserélt" ( külső nyomásra ) egyik barátnőm másokra. Mondtam, oké, ahogy érzi. Majd kb. 2 év múlva kíváncsiságból rácsörögtem.

Kiderült, sokminden történt az életében, és az újdonsült havernője jól átverte. Azóta megint jóban vagyunk.

A napokban megismétlődik a fenti sztori, úgy tűnik, egy másikkal a baráti körömből, aki ráadásul hozzám a legközelebb áll. Egy színházi darabról van szó, amire ő azt mondta, hogy már látta, ezért nem megy el, menjek el mással. Erre mit ad Isten, összefutunk, és bemutatja egy újdonsült barátnőjét. Közben lerí róla, hogy baromira nem örül a találkozásnak, foghegyről beszél, majd gyorsan eltűnik a szemem elől. Mindenestre ráírtam, hogy mondja el, ha baja van velem. Ha nincs válasz, szünet részemről.

Azóta sikerült jó barátra / barátokra lelned?

okt. 27. 12:42
 10/15 A kérdező kommentje:

A kerdesre a valasz nem igazan...felszinesebbnek erzem a kapcsolodasokat.Kiveve a levelezo tovabbkepzesen de azt nem reg kezdtuk

Ami a baratnomet illeti...bejelolt facebookon egy ev tavlatabol,lehet o is felfuggesztesnek gondolta de lajkojon kivul semmi mas

okt. 27. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!