Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más is úgy vette észrevette...

Más is úgy vette észrevette hogy a nőknek sokkal kevesebbet jelent a barátság szó?

Figyelt kérdés
Ezzel úgy dobálóznak kb mindenki felé akit ismernek.

#nők #fiú-lány barátság #Barátság értéke
2022. jan. 18. 08:24
 1/5 Hanna S ***** válasza:
36%
Szia! Nő vagyok, igazad van ez a legtöbb nőre tényleg egy kicsit jellemző. Rám annyira nem, van egy pár barátom de nem épp mindenki akit csak ismerek.
2022. jan. 18. 08:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nos, nekem nincs egy sem, csak a nővérem és a párom :D kínos, de ez van. Volt egy óvodától tizenéves korig tartó barátnőm, mindent meg tudtam vele beszélni, de aztán megváltoztunk, más-más irányba és nem tetszett egyikünknek sem a másik iránya, így elváltak útjaink. Sajnálom, és szerintem soha nem lesz már ilyenem, mert mindenkit ehhez mérek.

Próbálkoztam, de senki nem tudott hasonlót sem kialakítani velem, így elengedtem a dolgot. Túl sok barátnak hitt lány szúrt hátba, vagy pletykált ki a hátam mögött.

2022. jan. 18. 09:05
 3/5 Metionin ***** válasza:
88%
Nem szoktam beleállni a nők így meg úgy kérdésekbe de igen, ezt én is tapasztaltam. Sosem tudtam hosszú távon lányokkal barátkozni, minden apró hülyeségen megsértődtek és annyi volt a korábban fűnek-fának hangoztatott öribariságnak. Kamaszkoromban beszélgetni sem tudtam velük miről, szóval ha voltak barátaim, azok fiúk voltak. Most is 2 legjobb barátom van és mindkettő férfi.
2022. jan. 18. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

van benne vmi.

egész életelemben lányosabb férfi voltam, a férfiak jobban is bejöttek, ezért inkább lány barátaim voltak.

nem állítom, h könnyű eset vagyok ,de tény, h míg a férfiakkal való barátságok akár 10-15 évig is tartottak, addig a lányokkal való elég hamar megszakadtak, és szinte mindig megrekedtek egy „felszínes szinten”.

azt látom, hogy a nők nagy része csak úgy elvan a „barátaival”, nem tudom elképzelni, hogy pl. egy lány baráttal mindenről tudok beszélni, vagy egyszerűen csak spontán elutazunk pár napra vhova.

de többször volt olyan is, h egyszerűen csak lelki szemetesládának kellettem, amikor lett párkapcsolatuk, hanyagolni kezdtek, így igazából már szinte teljesen elzárkózom.

az ilyen barátságaim jellemzően vmi butaság miatt szakadtak mert, amíg a férfiakkal szinte minden konfluktust meg tudtam beszélni, a lányok vagy megsértődtek, vagy nem voltak elárulni, ha vmi zavarta őket.

2022. jan. 18. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
mert a legtöbb nő nem barátkozik hanem verseng.. szebb akar lenni, jobb palit szerezni (esetleg elvenni a tiédet), a neten mindenki áradozik a másikról a való életben meg csak valakivel mutogatni akarja magát, irigység is lehet az oka.. én nem találtam még igazi barátot a nők között, szóval nem igazán hiszem hogy manapság vannak már értelmes barátságra érdemes nők
2023. júl. 15. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!