Más is úgy vette észrevette hogy a nőknek sokkal kevesebbet jelent a barátság szó?
Nos, nekem nincs egy sem, csak a nővérem és a párom :D kínos, de ez van. Volt egy óvodától tizenéves korig tartó barátnőm, mindent meg tudtam vele beszélni, de aztán megváltoztunk, más-más irányba és nem tetszett egyikünknek sem a másik iránya, így elváltak útjaink. Sajnálom, és szerintem soha nem lesz már ilyenem, mert mindenkit ehhez mérek.
Próbálkoztam, de senki nem tudott hasonlót sem kialakítani velem, így elengedtem a dolgot. Túl sok barátnak hitt lány szúrt hátba, vagy pletykált ki a hátam mögött.
van benne vmi.
egész életelemben lányosabb férfi voltam, a férfiak jobban is bejöttek, ezért inkább lány barátaim voltak.
nem állítom, h könnyű eset vagyok ,de tény, h míg a férfiakkal való barátságok akár 10-15 évig is tartottak, addig a lányokkal való elég hamar megszakadtak, és szinte mindig megrekedtek egy „felszínes szinten”.
azt látom, hogy a nők nagy része csak úgy elvan a „barátaival”, nem tudom elképzelni, hogy pl. egy lány baráttal mindenről tudok beszélni, vagy egyszerűen csak spontán elutazunk pár napra vhova.
de többször volt olyan is, h egyszerűen csak lelki szemetesládának kellettem, amikor lett párkapcsolatuk, hanyagolni kezdtek, így igazából már szinte teljesen elzárkózom.
az ilyen barátságaim jellemzően vmi butaság miatt szakadtak mert, amíg a férfiakkal szinte minden konfluktust meg tudtam beszélni, a lányok vagy megsértődtek, vagy nem voltak elárulni, ha vmi zavarta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!