Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy éreznétek magatokat ha...

Hogy éreznétek magatokat ha egy baràtotok több időt töltene màsokkal veletek meg egyre kevesebbet?

Figyelt kérdés
Ha ez szóvà van téve az birtoklàs? Nekem volt egy ilyen helyzetem és szóvà tettem.Megvàdolt hogy birtokló vagyok.Én nem így éreztem.Ha ő szeretett volna talalkozni,gondja volt rendelkezesere alltam.
okt. 26. 21:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

Nem könmyű igazi barátokat találni, és őket megtartani sem.

Sokszor csak felszínes ismeretségek vannak.

És nagyon rosszul tud esni, ha egy barátságnak vége.

okt. 27. 13:16
 12/15 A kérdező kommentje:

11.sajnos igy van.Inkabb a felszines ismeretsegek hogy par hetente osszefuttok egy kavera,esetleg szetneztek bevasarlokozpontba,elmentek mozira...de nincs az az igazi kapcsolattartas.

Egy baratsag v

okt. 27. 13:32
 13/15 A kérdező kommentje:
*Egy baratsag vege meg nagyon fajdalmas tud lenni
okt. 27. 13:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Valahogy nincs idejük egymásra az embereknek...Még családtagoknak sem.

Azért nem szabad feladni.

okt. 27. 16:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha velem ilyen történne, rosszul érintene, és keresném a dolgok miértjét közben. Végiggondolnám az azt megelőző időszakot; csináltam-e valamit, amire ez a válaszreakció, és egy idő után, mikorra az biztossá válik, hogy nem csak bebeszélem ezt magamnak, rá is kérdeznék, hogy történt-e valami.

Így, általánosságban, nem mondanám birtoklásnak, de annak is lehet venni, ha a másik fél úgy tálalja, illetve olyanokat mond, ami elijeszti őt tőle.

okt. 27. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!