Volt már olyan, hogy eltűnt minden barátotok? konkrét 0 ember van, akivel tudnék valamit csinálni, persze spanok vannak, de van különbség spanok és barátok között. hihetetlenül rossz érzés.
Figyelt kérdés
nov. 8. 22:37
1/19 anonim válasza:
Altalában en szelektálom ki oket. Tekintve minden barátomban csalodtam már.
2/19 A kérdező kommentje:
nekem teljesen eltuntek. koszonni koszonnek az utcan, sokszor irok rajuk, hatha kijonnek de soha sem jon ossze. leginkabb egymassal lognak vagy hasonlo. nekem nem igazan van kibol valogatni a barataim. igaz van párom, de baratok nelkul nincs mit csinalnom egesz nap/hetvegeken. kb fel eve megy igy.
nov. 8. 23:02
3/19 anonim válasza:
Nekem fél éven át volt olyan, hogy a városból 2 maradt és gyerekek miatt egyikükkel nem is volt már annyira szoros barátság. Jelenleg öten vannak, kettejükkel szoros a barátság, jó ez így.
4/19 anonim válasza:
Hát... az is már jó, ha legalább voltak. Nekem sosem. Pedig rengeteget küzdöttem érte. Túl sokat is.
5/19 anonim válasza:
Bírom ezeket a picsogásokat. És mire van a párod? Mire használod?
6/19 anonim válasza:
Mind a három igaz barátom akkortól dobott,mikor párja lett. Új barátságot pedig nehéz kötni,az emberek magukba fordultak és bizalmatlanok lettek.
7/19 anonim válasza:
Azért azt is ki kell érdemelni hogy valakit dobjanak, de nem minden esetben.
Nagyon sok a szarházi, simlis ember.
8/19 A kérdező kommentje:
kedves 5
szerinted ha az embernek van párja, de nincsenek barátai, akkor teljes az élete?
nov. 9. 10:48
9/19 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen időszakom, alapszak második éve, de ez csak új löketet adott arra, hogy többet járjak eseményekre és programokra, ahol meg kialakult egy újabb társaság, meg lettek új barátok is.
10/19 anonim válasza:
5: aztán, ha meghal a párja, vagy szakítanak, ott marad egyedül. Nagyon jó mindenre a párra támaszkodni...
Kérdező:
talán valami hobbi csoportba beírhatsz Face csoportban. Vagy ha introvertált vagy, akkor introvertált csoportba. Talán valaki csak akad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!