Volt már olyan, hogy eltűnt minden barátotok? konkrét 0 ember van, akivel tudnék valamit csinálni, persze spanok vannak, de van különbség spanok és barátok között. hihetetlenül rossz érzés.
Nincsenek is igaz barátok, kezdjük ott!
A párodnak kéne lenni a legjobb barátodnak, az bőven elég egyelőre!
Hozzáteszem,mindegyik rögtön megtalált,amikor gond volt a kapcsolatával, vagy szakított. A kis lelkét kellett volna pátyolgatni,meg hallgatni a panaszáradatot.
Na akkor viszont én mondtam, hogy kösz nem, ott panaszkodj, ahol eddig voltál.És ne annak, akit letojtál esetleg akivel beképzelten fölényeskedtél.Még ők voltak megsértve.
Nekem ilyen ember nem barát, persze lehet bennem is van hiba,de nem tudok elfelejteni semmit. Még hosszú évek múlva sem,egy mondatot sem.
# 6
14. Ismerős, töviről-hegyire. Így megy ez!
Legalább 20 éve ülök fel újra és újra erre a szopó-rollerre, egyeseknél, de KÖSZ NEM, elfáradtam!
Meg amikor le akarja építeni a kapcsolatot mindenféle indokkal, utána meg újra akarja melegíteni, mert picsog hogy magányos, a kutya se szól hozzá, vagy valami baja van!
Erre mondom most már azt hogy nem tollas a hátam! (nem vagyok madár)
Ha volt ereje tönkretenni a kapcsolatot, akkor ahhoz is legyen ereje hogy elviselje hogy kinyírta ezt az egészet!
Na igen, HOL volt akkor, amikor nekem lett volna szükségem rá?!
Menjen a F@SZOMBA az ilyen!
Nekem is van ilyen...szükségem lenne most is rá, de faképnél hagyott, éli a kis világát és szerinte minden a legnagyobb rendben.
Amikor nem volt párja, akkor beszélgettünk. Utána lett párja, magamra hagyott. Aztán több hónap elteltével ismét valamennyire elkezdtünk beszélgetni, úgy tűnt, mintha minden rendben lenne. Aztán mikor szükségem lett volna a segítségére, meg igénybe tudtam volna venni a segítségét, már el se érhető. Éli kis világát és azt hiszi, minden a legnagyobb rendben. Ja, párja még mindig van, akit életének hív.
Talán csak azért keresett, mert az életével nem élt együtt és unatkozott. Amúgy magas ívről tojik rám, nem kellek neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!