Hogyan szakítsak meg egy régi barátságot?
Figyelt kérdés
Van egy gyerekkori barátnőm, de lelkileg teljesen lemerít az utóbbi időben. Tanácsot kér, amit aztán nem fogad meg, és aztán megint tanácsot kér, hogy hogyan oldja meg a problémát, ami fel sem merült volna, ha megfogadja, amit mondok neki. Minden beszélgetésünk után úgy érzem magam, mint egy kifacsart citrom.
Hogyan szabaduljak meg tőle?
jan. 6. 10:18
1/6 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, hogy legyél vele teljesen őszinte és akkor te ezt úgy tudod lezárni, hogy nem hazudtál neki. Ő meg tudni fogja a valós okot arra, hogy miért lett vége a barátságnak.
Egy utolsó próbát ha szeretnél tenni akkor kérdezd meg tőle, hogy miért kér folyton tanácsot ha nem fogadja meg ?
2/6 anonim válasza:
Legyél vele fokozatosan érdektelen, távolságtartó, ha meg kérdezi mi a baj, elmondod a fentieket.
3/6 anonim válasza:
Ha találkozni akarsz, akkor mond, hogy most nincs kedved. Ha megkérdezi, hogy miért, akkor mond el, hogy fárasztó, nem feltölt a találkozás, hanem lehúz. Ha ír, akkor megírod, hogy nincs időd, kedved, most írogatni vele, mert másra fordítod az energiádat.
4/6 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ez neked már nem jó, és hagyjátok békén egymást.
5/6 anonim válasza:
Én is őszintén megmondanám neki, hogy ez így nem mehet tovább. Neked sem tesz ez jót, ő se nagyon jut egyről a kettőre. Valószínűleg nem lesz egy könnyű beszélgetés, szerintem mégis megérdemelné, ha tudná az igazat. Aztán ki tudja.. lehet pont, hogy az a beszélgetés indít el valami változást benne, pozitív irányba.
6/6 A kérdező kommentje:
Valószínűleg megmondom neki, hogy zavar a viselkedése.
jan. 6. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!