Aki egyszer hàtat fordít az nem a baràtod.Egyeztek ezzel? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel?
Volt sajnos ilyen tapasztalatom.
Nálam nincs második esély.
Ha egyszer megtette, többet nem vagyok kíváncsi rá.
Igen es az a rossz,hogy olyankor fordit hatat mikor baj van.
Esetleg valaki megosztana erről történetet is?
Mit jelent a hátat fordít? Mert ha valami súlyos dolog történt pl családi tragédia akkor érthető hogy szünetre van szüksége.
3-as Ha így beszélsz róla, ennyit ért neked, akkor ő is nyert, hogy már nincs a közeledben.
Tavalyi évben történt, ami nagyon szíven ütött. Egy olyan barátomnak, akivel öt évig szinte testvérként voltunk, párja lett. Onnan kezdve évente jó,ha négy -öt alkalommal találkoztunk, kb egy -egy órára. Ezt is látható türelmetlenséggel viselte.
Nem éltek együtt, de pl sosem lehetett felmenni hozzá, stb.
Ez ment két évig. Utána egyáltalán nem "ért rá" talákozni,csak írogatott.Tavaly már a névnapom és a szülinapom egysoros köszöntése is elmaradt. Megírtam neki, meghívom kajálni, én főzök és közben beszélgetünk.
Válasza egy mondatban : " Most mások a prioritásaim, lehet majd még találkozunk ....."
Hozzá tartozik, hogy évek alatt,ha kellett lelkileg mindig mellette álltam, sokszor viharos volt a kapcsolata.
Sajnos emellett a párja mellett kioktató és cinikus férfi lett belőle.
Így veszítettem el az utolsó barátomat. És nincs vissza neki sem, megírtam.
Nagyon fájt, nem hittem, hogy ide jutunk egyszer, főleg mert azt is mondta : Párom lehet több is, de barát csak egy ,egy igazi ...
Itt az eredmény - de sokat tanultam belőle !
F
Általánosságban: ha csak 1 negatív dolog történt, ott még érdemes mérlegelni a körülményeket, hogy ne legyünk igazságtalanok.
6# Velem ennek az ellenkezője történt meg. Szerettem volna és tudtam is tartani a kapcsolatot egy ismerősömmel, de csak addig sikerült, amíg nehézségek keresztezték az útját, majd kezdett elnémulni. Kérdeztem valamit, nem írt rá semmit. Sebaj, gondoltam, majd később. Aztán egy közös ismerősünk azzal kérkedett, hogy hát pedig ők milyen jót dumálnak és neki mindent elmond. Nekem még azt sem írta meg, hogy végül minden jól alakult. Pedig drukkoltam neki. Nem esett jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!