Hazudott vagy színlelt nektek valaki baràtsàgot? Hogyan tette?
Hosszú lesz, bocsi előre is 😀 Egy gyárban dolgoztunk, aztán egy gép mellé kerültünk, aminek 2 része volt, általában elég laza munka volt. nagyon sokat beszélgettünk, hülyéskedtünk, a szünetekben is annyit nevettünk. Mindketten kinéztünnk 1-1 pasit, akik tetszettek, de tudtuk, hogy nem lesz semmi 😀 Olyan lett, mint egy növér. Mondta többször is, hogy tök jó lenne gyáron kivül is taliznánk, ment jógázni, mondta, hogy muszáj elmennem majd vele, olyan jó, meg beülhetnénk valahova. Akkor is, ha másik részre raknak, vagy ilyesmi.
Na... Engem kinéztek páran maguknak,keverték a sz@rt, mint egy óvoda, olyan volt az egész hely. Más hibázott, pont jött az ellenőr és persze úgy jött ki, hogy én hibáztam. A kollega (nem az, akiről írtam fent) ott állt, és nem szólt, hogy ő bakizott.
Elraktak másik részre. Jött a kedves nőtől egy hangüzenet messengeren, hogy ő elköszön, másik részen vagyunk, nem is nagyon találkozunk majd (igaz a buszon is együtt utaztunk, de mindegy).
Amikor még együtt dolgoztunk, volt egy nő, nagyon büdös volt mindig, mindenki róla beszélt, mi is 🤭 mellesleg olyan kis ügyi-fogyi volt. Tudom, bunkóság, de sokszor gúnyolódtunk rajta. Sokszor megjegyezte, hogy írtó büdös a ruhája, a testszaga, a szájszaga.
Amikor áttettek ugye a másik helyre, 2 nap múlva leszálltunk a buszról, ölelgette a büdinőt és mondta nekem, hogy ő lett a legjobb barátnője, ő lett helyettem.
Van egy barátnőm, 20 éve ismerem, de akiről irtam, pár hónap alatt ő lett a legjobb barátnőm.
Aztán engem ki is raktak onnan. Messengeren ráirtam egyszer, hogy mizu, meg ilyenek. Beteg volt az anyja, erröl írt. Pár nap múlva megkérdeztem, jobban van-e. És tiltott...
Eljöttem, gondolom elfecsegte rólam is, hogy ki tetszett, miket árultam el neki. De hát ez már lényegtelen.
Tényleg hosszú lett, bocsi. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!