Mi az a többes barátság? Többen vagytok barátok? Ilyen van azért elég sok.
ma 11:54
2/10 anonim válasza:
Van, akikkel működik, másokkal nem. Gyerekkori barátnőmmel lett 9 éve egy közös barátnőnk, nagyon jól megvagyunk. Egyetemen is volt egy hármas fogatunk két lánnyal, de nekem az egyik idővel egyre kevésbé volt szimpi, mindig panaszkodott meg negatív volt, így nekem nem volt már kedvem hozzá. Az felbomlott.
ma 12:09
3/10 anonim válasza:
Többes barátság alatt azt érted, hogy több mint 2 személy között teljes körben baráti kapcsolat alakul ki és az stramm?
ma 12:21
4/10 anonim válasza:
Nem. Barátság mindig két ember között van. Olyan lehet, hogy többen mind barátai vagytok egymásnak, így együtt jártok programokra. De attól még úgy kell kezelni, hogy külön vagytok barátok, mert így ha az egyikkel megromlik, a másikkal még megmaradhat.
ma 12:29
5/10 anonim válasza:
Nem :D Vagyis abban persze, ha van egy nagyobb baráti társaság. De pl hármas barátság nincs, ezt többször is megtapasztaltam. Mindig ki volt az egyik fél rekesztve és a másik kettő között volt a szoros viszony.
ma 13:06
6/10 anonim válasza:
Hogy érted a kérdést? Tehát pl csak hárman vagyunk barátok, de külön-külön egymáshoz sem szólunk? Kizárt.
Vagy régi barát által megismert új barát, aki jóban van mindkettőnkel? Kellő érzelmi intelligencia mellett működhet, de a legtöbb embernél, mint nálam is, meg az ismerőseimnél is, ez is kizàrt.
ma 13:06
7/10 anonim válasza:
“De pl hármas barátság nincs, ezt többször is megtapasztaltam. ”
Aha, ha neked ilyen még nem volt, akkor az nem létezik. Ha nem láttál még élőben oroszlánt, akkor az nem létezik. Sőt, Kína sem létezik, ha ott még nem jártál. Hiába írtam le, hogy nekem 10 éve van ilyen, biztos hazudok xD Másoknál is látok ilyen hármas barátságokat. Tud működni a megfelelő emberekkel.
ma 13:08
8/10 anonim válasza:
#7 Te szerintem másfajta hármasozásra gondoltál. Az működhet maximum, barátság nem.
ma 13:09
9/10 anonim válasza:
Mondom, nekem 10 éve működik ilyen barátság. A páromnak is van egy ilyen “hármas fogata” évek óta. Mi lenne, ha nem képzelnéd azt, hogy körülötted forog a világ és csak mert te nem tudsz ilyen barátságot fenntartani, attól még más igen?
ma 13:22
10/10 Senior Séf válasza:
Mi a ménkű az a többes barátság? Nyilvánvalóan neki is vannak barátai rajtam kívül, mint ahogy nekem is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!