Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hisztek a többes barátságokban?

Hisztek a többes barátságokban?

Figyelt kérdés

dec. 11. 11:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha a hármas barátságra gondolsz, abban én nem hiszek. Van a két legjobb barát meg a harmadik tag.

Én az akkori legjobb barátommal és egy másik lánnyal voltam hármas barátságban, aztán a legjobb barátnőm mindig mondta nekem, hogy

"Furcsa, hogy nem érzi, hogy ő a harmadik kerék."

dec. 11. 21:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hármas barátságban én sem hiszek, mert tapasztalatok alapján egyikük fixen harmadik kerék lesz előbb vagy utóbb. Komplett baráti társaságokkal már vegyes tapasztalatok vannak; voltak, amik végül klikkekre bomlottak, ahogy olyanok is, amik sok év után is megvannak.
dec. 12. 17:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Van egy hármasunk. Egyikőjüket 20 éve ismerem, másikat 15. Nagyon jó összhang lett köztünk így hármasban. Messengeren közös chatünk van. Pont most tartottunk családostul közös karácsonyozást (kicsit előre kellett hoznunk), amit immár 6. éve tartunk meg körforgásban mindig másnál. Sosincs vitánk meg kiközösítés.
dec. 17. 21:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!