Lányok, elfogadhatónak találnátok egy olyan pasival való barátságot, aki nyilvánvaló hogy lábfetishes?
Figyelt kérdés
Mondjuk tudomásul veszi és elfogadja, hogy csak haverként jöhet szóba, mert ilyen perverzzel nem akarnál összejönni. Másrészt viszont haverságból minden szivességet megtesz a lábaddal. Megmasszírozza (szakszerüen!) kifesti a lábkörmödet, ingyen pedikürösöd lesz, stb. Ja és emberileg normális, minden értelemben, tisztelettudó, nem nyomul stb., csak van ez a kattanása.dec. 27. 16:31
1/45 anonim válasza:
Az biztos, hogy az én lábamhoz nem nyúlna és barátok is csak akkor lehetnénk, ha szóba se hozza a fétisét. Semmi közöm hozzá, ne rajtam akarja kiélni.
3/45 anonim válasza:
Nem.
Az nem érdekel, hogy kinek milyen vágyai vannak az ágyban, de abban a pillanatban, hogy megpróbálja rajtam kiélni ezeket bármilyen módon, azonnal megszakad minden kapcsolat az adott emberrel. Vagy csinálja ezeket a párjával, vagy menjen prostituálthoz.
4/45 anonim válasza:
Nem + nem tetszik hogy mennyire elszaladt a ló sok fétises emberrel.
6/45 anonim válasza:
Bocsi az offért. Mit csinál egy lábfétises?
Lefotózza a lábam és megcsókolja?
Ebben nincs semmi.
7/45 A kérdező kommentje:
6: szerintem sincs, ezért nem is értem az össznépi kirohanást.
Plusz külön hangsúlyoztam a kérdésben, hogy tisztelettudó, nem nyomul, nem "perverzkedik" stb. :D
dec. 27. 17:07
8/45 anonim válasza:
Aki a barátain szeretné kiélni a fétiseit bármilyen formában, az bizony perverzkedik. Nem, az ilyeneket vagy egy partnerrel vagy egy hivatásossal éld meg, másoknak semmi köze hozzá.
9/45 anonim válasza:
Poénból sok lány hagyná, csak aztán emberileg se tekintene egyenrangúnak. Maradnánk a szemében kis csicskák.
10/45 anonim válasza:
Az bizony perveezkedés, hogy a labamat akarja taperolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!