Elfogadható, hogy a beteg legjobb barátom nem hagyja, hogy kapcsolatba lépjek vele?
Figyelt kérdés
Nyáron kezdődött, hogy az egyébként központi, szeretett srác “eltűnt” a baráti körünkből. Mindig lerázott, hogy vagy sokat dolgozik vagy beteg… Ami egyébként sose volt rá jellemző, mert hetente találkoztunk így páran. Szerencsére egyszer egy üzletben összetalálkoztam a párjával és kérdőre vontam, hogy most már árulja el mi van.. Akkor vonakodva elmondta, hogy kezelés alatt áll a srác és 50-50%, hogy életben marad. 😞 Villámcsapásként ért, de az is, hogy nem tudtunk róla és nem állhatunk mellette. Azt sem árulják el melyik kórházban van, mert állítólag nem akarja. Többen írtunk neki azóta, de csak beszívecskézi amiket írunk.. Nagyon rosszul esik. Azt érzem neki is jobb lenne ha a barátai is támogatnák és vele lennének. 😕 Velem van a baj?ma 15:03
1/1 anonim válasza:
Nem veled van a baj, valószínűleg jelenleg neki a párja a prioritás, és nem akar másik nőkkel csevegni egy ilyen szorult, és fájdalmas helyzetben.
Szerintem te sem örülnél, ha a pasid épp kételyek közt volna mindennap, hogy megéli-e a holnapot, más nőkkel chatelne egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!