Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok, elfogadhatónak találná...

Lányok, elfogadhatónak találnátok egy olyan pasival való barátságot, aki nyilvánvaló hogy lábfetishes?

Figyelt kérdés
Mondjuk tudomásul veszi és elfogadja, hogy csak haverként jöhet szóba, mert ilyen perverzzel nem akarnál összejönni. Másrészt viszont haverságból minden szivességet megtesz a lábaddal. Megmasszírozza (szakszerüen!) kifesti a lábkörmödet, ingyen pedikürösöd lesz, stb. Ja és emberileg normális, minden értelemben, tisztelettudó, nem nyomul stb., csak van ez a kattanása.

dec. 27. 16:31
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Ha nem "buzerálja" a hajamat, hanem ugyanolyan profin megcsinálja a frizurámat, mint a fodrászNÕ akihez járok, akkor ugyanúgy semmit közöm hozzá, mint hogy a nõ meg utána este rám meg a hajamra gondolva nyúl-e magához. (És nem is tudom meg.)

Azt az ágaskodó cerkát meg hol olvastad? Ja, hogy annak ellenére, hogy világosan leírtam, nincs semmiféle ágaskodó cerka, ragaszkodsz hozzá? :D

dec. 27. 17:55
 22/45 anonim ***** válasza:
61%
Ha "nyilvánvaló, hogy lábfétises", akkor nem titokban élvezkedik a dolgon, hiszen ha így lenne, akkor nem lenne nyilvánvaló, hogy van ilyen fétise. Pont ezért, nem engedném a lábaim közelébe, és ha előhozakodik bármivel, ami a témával kapcsolatos, hamar megszűnne mindenféle kapcsolat. Ne rajtam élje ki a fétiseit.
dec. 27. 18:06
 23/45 anonim ***** válasza:
19%
Ne rajtam élje ki a fétiseit. Keressen erre prostit
dec. 27. 18:50
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, vagyis sejtem a kérdés alapján, hogy ez a vágyad, de van egy rossz hírem, hogy ezt nem fogják sajnos sokan engedni, sőt, a 99% tuti, hogy nem. Én szívesen lennék lánybarát talpkényeztetője, akár csicskája, de nekem ez nem nyilvánvaló dolog, senkivel nem osztom meg.
dec. 27. 19:04
 25/45 anonim ***** válasza:
39%

A 19-es válasza azért nem pontos (hacsak a válaszoló nem lezbi) mert az sem mindegy, esetleg a masseur pasi mennyire elfogadható külsõleg. Ha férfiként ér hozzá az a csajnak még lehet egy izgalmas "kaland" úgy, hogy a kis titkuk marad, mintegy. Ugyanúgy nem kell potenciális partnerként "férfiként" tekintenie a "kis perverzre", aki ugye esélytelen nála, ezt mindketten tudják, de azért mégis csak pasi, és a csaj aki a "szolgálatot" igénybe veszi, mégiscsak csaj. Plusz imponálhat is neki, hogy valakinek ennyire tetszik, és kiszolgálja.

Érdekes, hogy eleve azok válaszolnak, akiknek "van párjuk", akiket természetesen gondolatban sem csalnának meg, még gondolatban egy ilyen ártatlan helyzetet "kihasználva" sem.

A valós életben meg pont annyi csaj kalandozik mint pasi, ez sima matek, ugye. Legfeljebb még inkognitóban sem vallják be.

Mondom én, aki nem egy lány talpát megmasszíroztam barátságból. Nem kellett hozzá prosti, és a lányok maradtak barátok.

Tudom, lányokat kérdeztek, de valahogy nem teljes a válaszaikból összeállt kép.

dec. 27. 19:08
 26/45 anonim ***** válasza:
51%
Az ezen az oldalon "látott" lábfétises(ek)ből kiindulva; nagyon nem.
dec. 27. 20:11
 27/45 anonim ***** válasza:
63%

Nem, mert egy barátságba nekem nem fér bele az, hogy a másik rajtam élné ki a vágyait, fétiseit. Kényelmetlenül érintene és biztos nem hagynám egyiket se.

Párkapcsolatban viszont nem lenne vele problémám, ha csak ennyiben merülne ki nála.

dec. 27. 20:40
 28/45 anonim ***** válasza:
27%
Itt mennyi az "álszent" fruska.. Lábfétis= fúúj nem dehogyis stb.... De szex a téma az bezzeg jöhet orrvérzésig, elől, hátul, alul felül...
dec. 27. 21:55
 29/45 anonim ***** válasza:
61%

Semmi álszentség nincs ebben.

A lábfétis egy konkrét dolog, míg a szex egy nagyon tág és változatos dolog. A lábfétis vagy tetszik valakinek, vagy nem, ami mindenről elmondható. Engem például nem vonz a lábfétis, se semmi olyan, ami túlzott hangsúlyt fektet egy testrészre a többi kárára, de ettől még igen, szeretem a szexet, mert egy élvezetes dolog amit egy számomra kedves férfival élek meg. Ez olyan, mintha azt írná valaki, hogy nem szereti a limonádét, te pedig rávágnád, hogy milyen álszent, mert gyümölcsleveket bezzeg iszik.

dec. 27. 22:02
 30/45 A kérdező kommentje:

29. Nem pontosan.

Valaki azt írná, hogy a limonádé undorító dolog, és az is egy undorító senki aki a limonádét szereti. Bezzeg ő maga a gyümölcslét szereti, és elvárja hogy ezt mindenki tiszteletben tartsa. Na így.

dec. 27. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!