Lányok, elfogadhatónak találnátok egy olyan pasival való barátságot, aki nyilvánvaló hogy lábfetishes?
Figyelt kérdés
Mondjuk tudomásul veszi és elfogadja, hogy csak haverként jöhet szóba, mert ilyen perverzzel nem akarnál összejönni. Másrészt viszont haverságból minden szivességet megtesz a lábaddal. Megmasszírozza (szakszerüen!) kifesti a lábkörmödet, ingyen pedikürösöd lesz, stb. Ja és emberileg normális, minden értelemben, tisztelettudó, nem nyomul stb., csak van ez a kattanása.dec. 27. 16:31
41/45 anonim válasza:
40. Ne szégyeld, hogy te is rozsdás vagy
42/45 anonim válasza:
Szóval csak a saját sértettséged miatt próbálsz beszólni másoknak. Nincs sok értelme, de egy pszichológus segíthet abban, hogy értelmes módon add ki magadból a frusztrációdat.
44/45 anonim válasza:
Jesszus, végig olvastam minden választ! Komolyan magyarázni kell oldalakon keresztül, hogy mi ezzel a baj? És nem is csak egyedül a kérdezőnek...
45/45 anonim válasza:
szerintem tökre okés én szeretem ha maszirozzák a lábam mert mindig fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!