Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van olyan barátotok aki...

Van olyan barátotok aki elfelejtett benneteket?

Figyelt kérdés

Középiskolában volt egy barátom akivel az utolsó évben voltunk igazán jóban, előtte semmi konfliktus nem volt, csak szimplán nem lógtunk egymás nyakán.

Azt feltételeztem, hogy örök barátásg lesz, de sajnos tévedtem. Ha visszagondolok akkor én voltam az aki többet képzetl ebbe az egészbe ő nem igazán volt az a ragaszkodó típus. Érettségi után ő egy másik városba ment egy képzésre és velem nem is közölte, egy másik haveromtól tudtam meg, hogy egyébként ő elmegy. Aztán minth egy szál elpattanna úgy szűnt meg a kapcsolat. Ő soha nem keresett, én voltam az aki szerette volna tartani a kapcsolatot. Annyira rosszul esett ez akkor, hogy kellett vagy 10 év, hogy ezt feldolgozzam. Jó embernek tartom őt, kár, hogy egy ilyen ember nem része az életemnek, de el kell fogadjam, hogy lehet soha nem is voltunk barátok, csak jó ismerősök akik a középsuli miatt voltak együtt egy ideig.

A mai napig eszembe jut, pedig elég régen történt. Megkeresni nem akarok, mert már nemhiszem, hogy újra lehetne kezdeni vagy folytatni, megminek, ha ő nem ragaszkodott hozzám. A feleslegesség érzése azért még midig fáj, hogy simán továbblépett és nyilván lettek barátai, arról nem is beszélve, hogy élete legjobb időszaka jöhetett ezután. Fiatal húszonévesként Pesten egy albérletben az ott megismert ismerőseivel.

Nektek volt ilyen elhagyatottság, feleslegesség érzésetek ami a mai napig fáj?

tegnap 07:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szinte csak ilyen "barátom" van.

Sajnos ki kell ábrándítsalak, de két ember közt gyakori, hogy amikor megszűnnek a közös élmények, akkor eltávolodnak. Jobban teszed, ha felvértezed magad ilyen helyzetekre, mert még gyakran lesz az életedben.

tegnap 07:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 9 évig tartó barátságom szűnt meg... óvoda óta ismertük egymást aztán vége lett. Nem írt vissza neten, én meg vettem a fonalat és nem zavartam. Még pár év múlva is néha eszembe jut:c
tegnap 08:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Természetesen volt és van is ilyen. És szinte biztos vagyok abban is, hogy rólam is írhatna valaki hasonlót. Úgy gondolom, ez teljesen mindennapos dolog.

Kb olyasmi ez, mint egy nyári szerelem, ahol az egyik komoly kapcsolatról kezd ábrándozni, míg a másik pontosan tudja, hogy ez szeptemberig tart. Előbbinek a pofára esés garantált, és gondolhatja azt is, hogy őt végig megvezették, kihasználták, megalázták.

Valójában az ilyen barátságok és nyári szerelmek is igaziak és őszinték. Attól, hogy a jövőbeni tervek különböznek, a megtörtént dolgok valódiak. Szerintem erre így kell tekinteni.

tegnap 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

Mindegyik.

Egyik messzire költözött, többiek pedig a feleség, család, barátnő szentháromságba szorultak bele.

De ez nem engem, hanem őket minősíti .

F

tegnap 10:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos több ilyen is volt, közülük mindegyik úgy ért véget, hogy egyszer csak nem írtak többet vissza neten, én meg nem forszíroztam tovább. Bár volt, akinél mégis írtam utána még 1-2 alkalommal, csak érdeklődés gyanánt, aztán mivel akkor sem jött válasz, vettem a lapot.

Egy valakinél meg még cifrább a helyzet: nála a mai napig nem tudom eldönteni, hogy felültetett, vagy figyelmetlen / feledékeny volt, és emiatt hagyott engem faképnél és ment el inkább bulizni a megbeszélt kávézásunk helyett, holott előtte évekig nem láttuk egymást. Ő már gimiben is kapkodós, feledékeny volt, de az az eset többnek tűnt mégis.. Azóta 1x köszöntöttük fel egymást, és ennyi :/ 8 éves barátság volt.

tegnap 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!