Ne adjak neki szülinapi ajándékot, ha ő elfelejtette az én szülinapomat?
Decemberben volt a lány barátomnak szülinapja, mondtam neki, hogy készítettem valamit, de olyankor nem volt alkalmam odaadni, mert csak úgy találkoztunk, hogy mások előtt kellett volna ajándékozni, amit nem akartam. Úgyhogy mondta, hogy nem baj, ha gondolom adjam oda majd januárban szünet után. Nekem most januárban volt a szülinapom, de ő nem is írt üzenetet se. Úgyhogy ezek után jobb lenne, ha inkább halgatnék az ajándékáról és nem adnám oda? A helyzet az, hogy úgy érzem, hogy ezzel szembesíteném, hogy ő nem köszöntött fel és neki lenne kínos. Meg nekem sem esett jól, hogy ő meg elfelejtette, pedig tudja fejből a dátumot.
23F
Elfelejthette. Manapság már ki tartja fejben, hogy milyen dátum van. Sokszor én is csak azért tudom, mert dolgozom, de ha szabin vagyok 2-3 hétig, még azt se tudom, hogy kedd van-e vagy péntek.
Úgy érzem te csak azért adnál neki, hogy te is kapj tőle valamit. Ez rém szánalmas.
Döntsd el mit csinálsz, nem szólok bele, de ebből a TE részedről nem lesz barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!