ő az lb? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tavaly lb volunk de nyáron alig beszéltünk.Most ha hívom ugy érzem le akar rázni.A suliban ha mások ott vannak akkor alig szól hozzám.2012. szept. 30. 12:17
1/5 anonim válasza:
Szerinted ez egyáltalán B? Mert szerintem távoli ismerős, max. Fogd fel és fogadd el, hogy dobtak.
2/5 anonim válasza:
Előző válaszolónál a pont.Hagyd a fenébe,és keress igazi barátnőket!
4/5 anonim válasza:
szerintem kérdezz rá,nem tudhatod...ha úgy tesz mintha nem értené, akkor nem is barát.LB-legjobb barát B-barát
5/5 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy egyben hátrtáltat is.mivel egyszer kérdeztem tőle mobilon a leckét mert hiányoztam az óráról és csak annyitt mondott hogy dolgozat lesz.De az volt a dolgozat hogy az előző órán lediktáltak egy szöveget és azt kellett kívülről megtanulni és leírni.Ezért eggyes lett.De a baj hogy nem merem megkérdezni mert szerintem letagadná.
2012. okt. 4. 18:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!