Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ettől én már kikészülök, mit...

Ettől én már kikészülök, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy velem azonos nemű barátomba. Fontos viszont hogy megmaradjon a barátság, viszont rettentően szenvedek emiatt, szorongok, stb. Ha bevallanám az igazat, elhagyhatnak, amitől én kiborulnék. Viszont ezt nem tudom magamban tartani. Mit csináljak?
tegnap 13:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Meleg, esetleg bi a haverod? Ez fontos körülmény. Ha igen, kezdeményezz. Nézz a szemébe hosszan, esetleg mosolyogj rá. Ha vevő rá, érintsd össze vele a combodat, vagy tapogasd meg a bicepszét, mondd neki milyen jó izmos. Kérdezd meg, hogy megmasszírozhatod-e, és figyeld a reakcióit. Haladó szint: ha zöld jelzést ad neked, lehet kicsi tipi-tapi a pad alatt, hozzáérsz a farkához, vagy benyúlsz a gatyája alá, és megsimogatod a fenekét. Ha heteró az illető: ESZEDBE NE JUSSON!
tegnap 13:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Pedig tartsd magadban.
tegnap 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer bevallotta egy osztalytarsam, pedig a bnomet is ismerte. Eleg gaz szitu volt, tobbet sose dumaltunk
tegnap 13:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha egyértelmű jelzést ad neked, hogy nem, akkor ne erőltesd. Az is lehet, hogy csak húzni akarja az agyad, közben meg egy homofób valaki.. Szerintem az a korrekt, hogyha elvágólagosan vagy igent, vagy nemet mond. Ha heteró, akkor meg ne hitegessen téged.
tegnap 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Azért nem árt az óvatosság. Ha te azt is hiszed, hogy meleg, lehet, hogy csak szórakozik veled, szívat téged, de igazából homofób.

Mondjuk direkt játszik veled, húzza az agyad, hogy begerjedj, megsimítja a farkad, rámarkol a zacsidra, vagy a fenekedet tapizza, amiből azt olvasod ki, hogy biztos meleg, máskülönben miért csinálja ilyet..

Utána meg, ha sikeresen beetet, akkor végigpletykálja a suliban, hogy meleg vagy.. Tehát simán lehet egy beugratás is a dolog ilyen esetben. Elég aljas dolog.

tegnap 13:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a tanácsokat, de azt nem tudom hogyan ne legyen körülményes a kommunikáció. Mindenhez időpont kell. Ha hívni akarom akkor küldenem kell előre egy smst, ha chatelni akarok vele, ahhoz is időpont kell, ha valami programot akarok akkor meg kell kérdezni az anyukát. 27 éves. Eddig annyit tudtam tenni hogy hosszasan fogtam meg a kezét, illetve ő is nagyon közel hajol hozzám ha egy videót mutat a telefonján, ilyenek. Ez olyan gyötrelmes.
tegnap 14:04
 7/10 anonim ***** válasza:

4-5-ös vagyok. Alapszabály, hogy házinyúlra nem lövünk. Azaz osztálytárs, szaktárs, kolléga offos, kerülendő ilyen szempontból. Sosem tudhatod, hogy tényleg meleg-e, vagy csak hülyít. Aztán majd kipletykál téged mindenkinek, rajtad meg ott marad a bélyeg, hogy meleg vagy, aki rányomult.

Tökmindegy, hogy ő adott félreérthető jelzéseket, bolondított, mert ez senkit sem fog érdekelni. Annyira nem értem ezt, hogy egyik pillanatban ráfog a farkamra, paskolgatja a fenekem, másik pillanatban meg a leghangosabban b*zizik... Miért nem lehet az igen igen, a nem pedig nem? Ne legyen kicsit ilyen, kicsit olyan, mert csak összezavarja ez az embert... 18/F, meleg

tegnap 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Úgyhogy kerülni kell a balhét, és egyébként a coming outot sem ajánlom senkinek sem, csak a saját közegében. Nagyon rá lehet fázni, nem érdemes kockáztatni.
tegnap 14:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem mentem be a munkahelyre szóltam hogy krízishelyzet van, mert nem tudok munka közben készülni a chatelésre
tegnap 15:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, már a negyedik kérdésed. Szállj le róla, és ne coming outolj neki. Az előző kérdéseidben megírtuk.
tegnap 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!