Ettől én már kikészülök, mit csináljak?

Azért nem árt az óvatosság. Ha te azt is hiszed, hogy meleg, lehet, hogy csak szórakozik veled, szívat téged, de igazából homofób.
Mondjuk direkt játszik veled, húzza az agyad, hogy begerjedj, megsimítja a farkad, rámarkol a zacsidra, vagy a fenekedet tapizza, amiből azt olvasod ki, hogy biztos meleg, máskülönben miért csinálja ilyet..
Utána meg, ha sikeresen beetet, akkor végigpletykálja a suliban, hogy meleg vagy.. Tehát simán lehet egy beugratás is a dolog ilyen esetben. Elég aljas dolog.

4-5-ös vagyok. Alapszabály, hogy házinyúlra nem lövünk. Azaz osztálytárs, szaktárs, kolléga offos, kerülendő ilyen szempontból. Sosem tudhatod, hogy tényleg meleg-e, vagy csak hülyít. Aztán majd kipletykál téged mindenkinek, rajtad meg ott marad a bélyeg, hogy meleg vagy, aki rányomult.
Tökmindegy, hogy ő adott félreérthető jelzéseket, bolondított, mert ez senkit sem fog érdekelni. Annyira nem értem ezt, hogy egyik pillanatban ráfog a farkamra, paskolgatja a fenekem, másik pillanatban meg a leghangosabban b*zizik... Miért nem lehet az igen igen, a nem pedig nem? Ne legyen kicsit ilyen, kicsit olyan, mert csak összezavarja ez az embert... 18/F, meleg

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!