Már most kikészülök a folyamatos számonkérésektől, rettegek a vizsgaidőszaktol. Mit csináljak?
Orvosira járok, egyre több a vizsga én meg az a típus vagyok aki lassan szeret tanulni és mindenbe mélyebben belemenni.. na már most erre 10 vizsga mellett nem lesz idő. Előre rettegek a vizsgáktól, még van 3 hét de már a mostani számonkérések is kikészítenek. Semmihez nincs kedvem, agresszív és szomorú vagyok egész nap..
Eddigi félévekben nem volt ennyi tárgy, mindenre tudtam elég időt hagyni de most alig van idő és már most nem megy semmi
Szedd össze magad. Igyál elég folyadékot, aludj eleget és tarts szünetet, menj ki a levegőre. Egyél gyümölcsöt. Menj el futni 20 percre.
Ez ilyen. Ülsz és tanulsz aztán egyszer átismétled. Sokat és gyorsan. Elmész, levizsgázol, pihensz aznap, másnap folytatod. Én is szeretek mélyen belemenni, de most nem lehet. Nem tudom hanyad éves vagy, de mindegy is, az egyes tárgyak nehézsége különböző, annak megfelelő időt kell szánni rá. Aztán letudod az összeset és jöhet a nyári szünet(gyakorlat :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!