Szerintetek most mit csináljak?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok.
van egy lány barátom de én többet érzek iránta mint szimpla barátság. ezt már elmondtam neki ...azt mondta h ő is nagyon szeret de nem érez többet. most neki van büntudata hogy nemtud segiteni h elfelejtsem őt.
szeretnék vele ugyanilyen jóba lenni de nem szeertném h többet érezzek.de nem tudom kiverni a fejemből. pedig nagyon ritkán találkozunk mert elköltöztem így csak interneten kerszetül tartjuk a kapcsolatot ://
tudnátok tanácsot adni hogy hogyan felejtsem el? de úgy hogy barátok maradjunk!?
2012. ápr. 11. 17:26
1/6 anonim válasza:
miért akarod elfelejteni?semmi okod nincs rá,hogy elfelejtsd!Beszélgessetek a neten keresztül azt kész
2/6 A kérdező kommentje:
nem úgy szeretném elfelejteni...hanem csak szerelmi téren ..mert igy neki is és nekem is elég rossz ://
2012. ápr. 11. 17:44
3/6 Vicky28 válasza:
nem tudom, mennyire súlyos a helyzet, de lehet, hogy úgy eltudod felejteni, ha lesz melletted egy másik lány. De az is lehet, hogy erre még nem vagy kész. Akkor viszont hagyd, hogy az idő megoldja a gondot.
5/6 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!