Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A szép emberekkel szembeni...

A szép emberekkel szembeni kettős mérce mást is kiakaszt?

Figyelt kérdés
febr. 3. 23:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

#29, de igen, f.szság. Értem, mit akarsz mondani: a javítóban legalább senki nem akarja előadni, hogy akik b.szogatnak, jó fiúk. Ezzel egyetértek, de még ezzel együtt is az abszurditás olyan fokaira hágtok fel, hogy nem értem, hogy nem veszitek észre magatokat.

Érted: előadjátok, hogyan nyomorított meg benneteket a mindennapos igazságtalanság az iskolában, majd hozzáteszitek, mennyivel jobb lenne nektek ott, ahol ennek a szarságnak konkrétan az esszenciája gyűlik össze. Igaz, hogy ott a szexuális csicskítás is hétköznapi, de legalább nincs képmutatás. Hát ja, nincs.

Még egyszer elmondom: a ti bajotok nem a kinézetetek, hanem a tanult tehetetlenség. A ti toxikus örökségetek az, hogy nem tanítottak meg a képességeitek használatára. Ezért van, hogy a #28-as, amikor meglátja, hogy egy csinos, sportos ember jobban halad előre, akkor nem az jut eszébe, hogy javít a kinézetén, hanem inkább otthon hisztizik, és javítóintézetről álmodozik.

tegnapelőtt 10:37
 32/36 Meton ***** válasza:
A gonoszság viszonylagos, helyzettől függ. Egy védett környezetben az van, amit megszoktunk, de egy javítóban, ahol antiszociális egyének közt kell lenni, ott a fő szabály a túlélés. Ott a gonoszság is mást jelent, mert a jóság és az önfeláldozás egy ilyen környezetben nem hasznos. Viszont a tudás hatalom, az erősebb minden szépségnél. A szép embereknek pont az az előnyük, hogy okosabbak, de ha csak szimplán okos vagy, akkor valószínűleg meg tudod oldani a külsődből eredő hátrányt. Akkor körbe veheted magad szép emberekkel, akik a tudásoddal és a vezetéseddel együtt sikeresek lehetnek.
tegnapelőtt 11:33
 33/36 A kérdező kommentje:

32

A szép emberek okosabbak?

Én sehol nem ezt láttam.

Akkor a külső az emberi minőségről árulkodik, és van felsőbb és alsóbbrendű ember? Tényleg ilyen náci szinteket akarunk megütni?

Nèhány szép és okos embert láttam már, a legtöbb átlagos volt ezen a téren, meg jópár buta és felszínes, üresfejű. Szerintem ilyen téren nincs eltérés az arányokban a kevésbé szép, átlagos emberekhez vagy csúnyákhoz képest. Max annyi, hogy aki nem szép annak többet kell dolgozni, ezért többet is tanul, keményebben hajt aminek az lesz az eredménye, hogy okosabb lesz.

És nem elég az intelligencia, hogy minden hátrányodat azzal behozd. Ha lelkileg nem vagy rendben, vagy nem vagy megbékélve a világgal, emberekkel, akkor motivációd sem lesz ebben a világban játszani, nem fogod tudni komolyan venni azt.

Saját esetemben legalábbis ez van. Persze elértem ezt azt, van egzisztenciám de olyan szintű ellenérzés van bennem a társadalom iránt, hogy képtelen vagyok bármi elért eredménynek is örülni amit ebben a társadalomban értem el.

tegnapelőtt 12:07
 34/36 A kérdező kommentje:

“ Érted: előadjátok, hogyan nyomorított meg benneteket a mindennapos igazságtalanság az iskolában, majd hozzáteszitek, mennyivel jobb lenne nektek ott, ahol ennek a szarságnak konkrétan az esszenciája gyűlik össze.”

Figyelj, ha valahol nyílt lapokkal játszanak oda könnyebb alkalmazkodni. Ha suliban gyakorlatilag ugyanez megy, csak közben megy a hülyítés, hogy akik téged bántanak azok tulajdonképpen jók és azért bántanak mert megérdemled, mert te vagy a rossz, az olyan szinten szétcsheszi az agyad, hogy soha fel nem épülsz.

tegnapelőtt 12:12
 35/36 A kérdező kommentje:

“ akkor nem az jut eszébe, hogy javít a kinézetén,”

Nem tudsz javítani a kinézeteden azon túl, hogy lefogysz. A szépség, csúnyaság meg legtöbbször nem ezen múlik, hanem megvàltoztathatatlan tulajdonságokon megy el az egész.

tegnapelőtt 12:15
 36/36 Meton ***** válasza:

Ha nyílt lapokkal játszanak, ott könnyebb eligazodni. Mondjuk, ha sakkozol, akkor nem mondod el a terveidet, mert nem fogsz nyerni, és ez így van az életben is. Egy javítóban viszont ökölszabály van, ami tényleg nagyon könnyen érthető. De az ökölszabály egy működő társadalomban nem működik, vagyis inkább a társadalom nem működik, ezért kell az ökölszabályt kitiltani. Az, hogy valaki okos, azt is lehet több módon. A lexikális tudás lenyűgöző, ugyanakkor a kifejlesztéséhez sok idő kell is eléggé alacsony szintű tudás. Az igazi tudás az, amikor valaki embereket képes vezetni, amikor elfogadják, hogy döntést hozzon. Ilyen tudást viszont csak élesben lehet szerezni, nem javítóban, emberektől elzárva. És ehhez elengedhetetlen a kinézet, mert tanárok sem szívesen tanítanak egy varangyos békát, főleg, ha még antiszociális is egyben.

A lefogyás szerintem nem játszik a szépség kialakításában, mert teljesen irányíthatatlan. Sportolni kell, vagy táncolni, mert ezek pont olyan alakot formálnak, amit az emberek szívesen látnak. Az arcot ügyesen lehet sminkelni, férfiaknál ott az arcszőrzet, szóval gyakorlatilag bárki fel tudja javítani magát, ha akarja. Ha van ehhez motivációja.

tegnap 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!