Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti miért lájkoljátok az...

Ti miért lájkoljátok az ismerősök képét? Tényleg a kép miatt, vagy mi áll a hátterében?

Figyelt kérdés
Pl. ami feltűnt, hogy a lájkolás a kapcsolatoknak egy mércéje, nem mindig a képnek szól. Nagyon jó barátnak még a rossz képét is lájkolom, mert tudom, hogy jól esik neki. Ha jónak hitt barát nem lájkolja a képet, pl. tipikusan a nyaralósat, az meg irigység.

2016. jún. 15. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Tartalom miatt lájkolok csak. Ezért van az h havi 4 lajk mar sok de van, hogy egy hónapra egy se jut.
2016. jún. 15. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyon szoktam végigpörgetni a falat, ami épp fenn van, azt látom. Inkább élőben "lájkolok".
2016. jún. 15. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Én biztos nem lájkolom egyik barátom képét sem, csak azért mert a barátom, ha a kép szerintem rosszul sikerült. Csakis tartalom miatt.

Ettől függetlenül sok olyan embert ismerek baráti körben is, aki minden sz**t lájkol, csak mert az úgy menő. Vagy ha lát egy képet, amin már sok tetszik van, akkor ő is nyom, hogy nehogy már kimaradjon.

2016. jún. 15. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
22%
Csak azt lájkolom ami tetszik, szóval kb soha semmit. Évente max 1 képet, az is állatról van.
2016. jún. 16. 01:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Ismerős képét azért lájkolom,mert tetszik. Ami nem tetszik nem lájkolom, legjobb barátnőm is kirakhat akármit ha nem tetszik, nincs lájk.
2016. jún. 16. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Nem lájkolok semmit, még a barátnőm sincs kitéve hogy kapcsolatban vagyunk. Minek??

Senkinek semmi köze az én magánéletemhez. Régen próbáltam megnyílóbb lenni a facebookon, élményeket, képeket, gondolatokat kirakni, kiírni. Sokszor úgy éreztem teljesen hülyét csinálok magamból. Végül nem érdekelt, leálltam a lájkolgatásokkal, megosztásokkal, kiírásokkal és nem csinálom azóta se!

A facebookot max a csoportok miatt használom, ott esetleg néha egy egy hozzászólásba bekapcsolódok, írok egy két gondolatot. Pl simsonos csoportban, vagy filmesben. Sok csoport van. Ismerősök sem írnak rám önszántukból, csak akkor ha én írok, de még akkor is kilépnek és ott hagynak, régen is ezt csinálták mikor aktívabb voltam, most meg dettó.

Megismertem egyszer egy lányt neten, full sértődékeny sírós rinyagép volt szerencsétlen. Annyira akart valakit maga mellé hogy kiposztolgathassa és kitehesse hgoy ő kapcsolatban van. Ez volt számára a lényeg a párkapcsolatát tekintve. Igaz külsőleg sem jött be annyira és zavart benne sok dolog, de ez a facebookos mizéria pontot tett nálam a vele való ismerkedés végére. Megsértődött mikor mondtam neki hogy én igazi normális kapcsolatot szeretnék, és nem akarok a facebookon mutogatós bácsit játszani 5 percenként.

Összegezve:

A facebooktól csak bedepressziózol és hülye leszel.

2016. jún. 17. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Én csak azt a képet, vagy bejegyzés kedvelem, ami tényleg tetszik. Legyen az akár a legjobb barátnőm, aki kirakta, ha nem tetszik, akkor nem lájkolom. 17/l
2016. jún. 17. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!