3 hónapja dolgozom egy helyen, az elején a kollégák nagyon rendesek voltak, de az elmúlt 2-3 hétben, el kezdtek szemétkedni, gonoszkodni. Vajon mi lehet a hátterében?
Az elején nagyon rendesek voltak,barátkozóak,még hülyéskedtek is velem.Még csodálkoztam is rajta,hogy mennyire jó társaság van a munkahelyen és mennyire poénosak.Soha nem vitatkoztam senkivel,nem dumáltam vissza,nem játszom a nagymenőt,vagy hogy én mindenkinél okosabb vagyok,egyszóval,úgy érzem alkalmazkodtam és korrekt vagyok mindenkivel és feltudtam venni az elvárt ritmust.
Már arra gondoltam,valaki kever valamit a hátam mögött.Szerintetek mi lehet annak az oka,hogy ez így megváltozott vagy vajon miért viselkedik úgy velem egy két ember?Birom a strapát nem arról van szó,de nem értem mi lehet a háttérben.Senkit nem bántottam meg,tudom hol a határ,nem álltam le vitatkozni senkivel.
VAGY megkérdezed tölük, vagy nem fogod megtudni.
Mi igy a neten keresztül végképp nem tudjuk kitalálni, hogy mi a gond.
Én szinte mindenhol ezt tapasztaltam.
Az az oka, hogy az elején feltérképezik milyen vagy. Mindenki nagyon jó fejnek tűnik, aztán megmutatják milyenek.
Lehet, hogy egyikük hazudott rólad a többieknek és ők nem fogják ezt szemtől szemben megkérdezni tőled, hogy igaz-e, hanem készpénznek veszik.
A legtöbb ember ha valakiről rosszat hall azt simán elhiszi. Jó kis pletyka alap. Van kit utálni. Valakit mindig utálni kell, ez kell a napi "jó közérzetükhöz".
Abban is biztos vagyok, hogy ha megkérdeznéd őket mi a bajuk kb. olyasmit mondanának, hogy jajj hát semmi. Nincs nekünk semmi bajunk veled. Aztán mikor elmész majd jól kibeszélnek.
3 dolgot tehetsz.
Asszimilálódsz és ugyanolyan jellemű leszel mint ők.
Tűrsz és folytatod ott a munkát, ami folyamatosan mérgez.
Felmondasz vagy kirúgatnak és reménykedsz, hogy a következő hellyel nagyobb szerencséd lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!