Ha már elmúlt a szerelem, honnan tudod, hogy szereted a párod?
Én például egy egy veszekedés után, egy jó nap után, egy közösen átnevetett program után tudom, hogy nem akarnék nélküle létezni.
Volt már, hogy rosszat álmodtam (megcsalós, szakítós, meghalós..) na olyan után is le kell nyugtatnia sokszor, hiába csak álmodtam, mert jönnek a rossz gondolatok és olyankor félek, hogy elveszítem őt, meg minket. Szóval így.
hogy nélküle nem lenne olyan jó az életem. nagyon szeretek a párommal együtt lenni, és még így 5 év után is azt érzem gyakran, amikor nem együtt vagyunk, h hiányzik.
az elején az a tipikus mindent elsöprő nagy szerelem volt köztünk, most már nem csinálunk akkora őrültségeket, de nagyon szeretjük és becsüljük egymást. szeretném ha ő lenne a gyermekem apja.
Szívesen teszek neki kisebb-nagyobb szolgálatokat, nem érzem nyűgnek. Jó, néha igen, amikor valami miatt türelmetlenebb vagyok, de általában nem.
Szeretem nézni az arcát. Például amikor dolgozik valamin, és arra koncentrál.
Szeretem megérinteni. Ez egyébként szerintem elég jó fokmérője a kapcsolatnak, ha elmész mellette, megsimítja-e a feneked, átkarolja-e egy pillanatra a derekad.
De persze a legbiztosabb az, hogy a terveimben szerepel. Az embernek mindig vannak tervei (jó esetben), és ha ezekben nem szerepel a másik, akkor érdemes elgondolkozni a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!