Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok? Ellenkező nemű barátna...

Lányok? Ellenkező nemű barátnak szoktatok bókolni?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mikor találkozunk, az az első hogy bókol, megdícséri a külsőmet hogy pl. jól nézek ki, vagy hasonló. Lehet ez csupán baráti dícséret? Tényleg jól esik de.... elgondolkodtam, hogy én mivel semmit sem érzek iránta tényleg, így nem is gondoltam soha hogy bókoljak, vagy azt mondjam neki hogy hú de jól nézel ki, mivel részemről nem vonzó. Bocsi lehet hogy bunkó vagyok, de nem tudom kimondani. Van persze olyan lány is aki tetszik, neki simám tudok bókolni, dícsérni. Nem lehet hogy többet érez? Mert akkor valahogy meg kell neki mondanom hogy bocsi, de csak haver semmi több.

A baratságba nem fér bele szerintem az állandó bók. Jól gondolom?

tegnap 19:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Passz te tudod hogy milyen hogy a többi barátjának is szokott-e bókolni neked kell ismerned annyira.

Amúgy nem csak a külsejére lehet egy lánynak megjegyzest szánni. De ha nem szívből jön a bók akkor inkább hagyjd is.

Főleg ha úgy érzed hogy többet érez inkább ne bókolj de ne is legyjél köcsög

tegnap 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Simán megdicsérem azt is, aki nem vonzó, ettől még nézhet ki jól, tudom, meglepő, de nem csak az lehet esztétikus, amire feláll a fszod vagy benedvesedsz. Hiába nem tetszik összességében az ember, attól még lehet tök jó a haja aznap, jól áll neki az új ruha, vagy akármi.
tegnap 19:56
 3/12 A kérdező kommentje:

2

Akkor másképp látjuk. Én nem tudok bárkit megdícsérni. De ami kissé zavar, hogy mindig dícsér az utóbbi időben. Az a baj hogy ki is mondja hogy sokat gondol rám az utóbbi időben "barátilag". Nem szeretném ha miattam szenvedne.

tegnap 20:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Én szoktam bókolni úgy is, hogy nem vonzódom a sráchoz. Vonzalom nélkül is látom, ha valaki épp tök sármos, nagyon szépn felöltözött, kicsípte magát. Vagy azt, ha tök jó a haja, jó az összkép... Részemről ezek inkább ilyen elismerés/önbizalom növelő bókok minden hátsó szándék nélkül. Működni is szoktak, szeretik a srácok :)
tegnap 20:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor ti lányok ezek szerint másképp látjátok ezt, lehet hogy én értettem félre őt! Nem szeretném ha fájdalmat okoznék neki.:) Ezek szerint akkor tényleg nem érez többet a barátságnál. Megnyugodtam!!!
tegnap 20:18
 6/12 anonim ***** válasza:
#5 Nem biztos, mert ha minden nap dícsér, akkor valószínűleg beléd van zúgva. Ha csak alkalmanként dícsér, amikor tényleg valamiért ki vagy öltözve, vagy csak jobb a kedved, kisugárzásod, akkor az csak bók/kedvesség vonzalom nélkül.
tegnap 20:23
 7/12 anonim válasza:
A mAGYAROKNAK MIndig vwn segitoje csak a rohadek magyar ami keszitette azbelso joistent az nem mutatta meg a gyarekeinek hogy kell segutseget kerni. A joistenek ezert soha sem tudtak hogy van segitseg pedig akkor gyoztek mar elobb. Ez a rohadek ellenuk fogadot valami piti es ertelmetlen dologba. Kenyelmes igazabol ezertv nem haboruzozt.
tegnap 20:28
 8/12 A kérdező kommentje:

6

Köszi! Várok még kicsit, ünnepek után meglátom a viselkedén hogy áll hozzám. Lehet tényleg csak baráti dícséretek voltak részéről, önbizalomhiányom nincs, mert tudja hogy mindig van "jelentkező" csaj. Sőt volt hogy együtt vásároltunk pár hete, rögtön kiszúrta hogy hány hölgy megnézett az üzletben, amit nekem mondott is utána.

tegnap 20:30
 9/12 A kérdező kommentje:

7

Köszi a segítséget a témában! 😅

tegnap 20:31
 10/12 anonim ***** válasza:
#7 Te honnan szöktél ki? :D :D
tegnap 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!