Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha ellenkező nemű barátnő...

Ha ellenkező nemű barátnő megdícséri a pasi barátját hogy de jól nézel ki, az jelenthet vonzalmat a nő részéről?

Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feletétlen, egyszerüen csak mondja, ami eszébe jut.
2024. jún. 12. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Ami viszont még feltűnt, bár nem tudom van-e jelentősége, dícséri a belsőmet, lelkemet is. Így 100% barátnak tekint?
2024. jún. 12. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, ezek alapján tuti, hogy csak barátnak tekint. Ha egy nőnek bejön egy férfi, az egyértelmű. A barátnőnknek is mondjuk, hogy de jól nézel ki, meg olyan jó, hogy ilyen lelkis vagy veled mindent meglehet beszélni stb. Egy pasinak, aki vonz, nem ilyeneket mondunk.
2024. jún. 13. 06:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor lemondok róla. Köszi!
2024. jún. 13. 06:49
 5/7 anonim ***** válasza:

#3 A pasinak, aki vonz, milyeneket mondunk? Mondunk egyáltalán valamit?

Van különbség aközött, hogy tetszik valaki, vagy vonzódom hozzá?

2024. jún. 13. 09:07
 6/7 A kérdező kommentje:

5

Te hogy gondolod? Lehet mögötte kis vonzalom is?

2024. jún. 13. 09:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze.

Én, akit szeretek, dicsérem testét-lelkét. Magamban. Kimondani már nem biztos, hogy tudnám.

Könnyebben mondok szépet olyannak, aki mellett nem remeg a lábam. Akivel nincs tétje a dolognak.

A fiú barátaimat, akiknek párkapcsolata van, nem szoktam dicsérni, maximum azt, hogy milyen csinos éppen. De emögött nincs semmi kívánság részemről, talán annyi, hogy közlöm a tényeket, hátha jólesik neki.

Fogadjunk, hogy ettől most még mindig nem tudod, hányadán álltok! ;) Próbálkozz! Te vagy a fiú, én mindig őket bátorítom udvarlásra. Nem a nő dolga!

(5)

2024. jún. 13. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!