Ha ellenkező nemű barátnő megdícséri a pasi barátját hogy de jól nézel ki, az jelenthet vonzalmat a nő részéről?
Figyelt kérdés
jún. 12. 20:53
1/7 anonim válasza:
Nem feletétlen, egyszerüen csak mondja, ami eszébe jut.
2/7 A kérdező kommentje:
Ami viszont még feltűnt, bár nem tudom van-e jelentősége, dícséri a belsőmet, lelkemet is. Így 100% barátnak tekint?
jún. 12. 21:40
3/7 anonim válasza:
Hát, ezek alapján tuti, hogy csak barátnak tekint. Ha egy nőnek bejön egy férfi, az egyértelmű. A barátnőnknek is mondjuk, hogy de jól nézel ki, meg olyan jó, hogy ilyen lelkis vagy veled mindent meglehet beszélni stb. Egy pasinak, aki vonz, nem ilyeneket mondunk.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor lemondok róla. Köszi!
jún. 13. 06:49
5/7 anonim válasza:
#3 A pasinak, aki vonz, milyeneket mondunk? Mondunk egyáltalán valamit?
Van különbség aközött, hogy tetszik valaki, vagy vonzódom hozzá?
6/7 A kérdező kommentje:
5
Te hogy gondolod? Lehet mögötte kis vonzalom is?
jún. 13. 09:26
7/7 anonim válasza:
Persze.
Én, akit szeretek, dicsérem testét-lelkét. Magamban. Kimondani már nem biztos, hogy tudnám.
Könnyebben mondok szépet olyannak, aki mellett nem remeg a lábam. Akivel nincs tétje a dolognak.
A fiú barátaimat, akiknek párkapcsolata van, nem szoktam dicsérni, maximum azt, hogy milyen csinos éppen. De emögött nincs semmi kívánság részemről, talán annyi, hogy közlöm a tényeket, hátha jólesik neki.
Fogadjunk, hogy ettől most még mindig nem tudod, hányadán álltok! ;) Próbálkozz! Te vagy a fiú, én mindig őket bátorítom udvarlásra. Nem a nő dolga!
(5)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!