Számon kérhet egy ellenkező nemű barátot, ha ritkábban
keresem?
Figyelt kérdés
Elfoglalt vagyok kicsit mostanában, és valóban nincs annyi időm rá hogy találkozzunk felhívjam, vagy írjak neki. Régebben tényleg egész nap beszéltünk, de most nem megy. Erre hétvégén megjegyezte hogy haragszik rám mert nem keresem őt, mindenkivel beszélek, csak vele nem, mert látja hogy mindig elérhető vagyok. Ezt miért kéri számon? Van pasija is! Engem nem zavar hogy hiányzók neki, vannak más haverjai is, de mindig azt mondja hogy mi közöttünk szoros barátság van. Ennyire ragazkodó lenne? Van ilyen?
szept. 4. 21:01
1/7 anonim válasza:
Nem értem, miért releváns a neme.
Számonkérheti, Te meg tisztázhatod, hogy részedről egy barátság nem erről szól.
szept. 4. 21:05
2/7 anonim válasza:
Persze hogy van, nincs ezzel gond, én is van hogy mondom haveromnak ne szarjon már le és elmegyünk sörözni vagy valami.
szept. 4. 21:07
3/7 A kérdező kommentje:
Vannak más haverjaim is, de velük van hogy egy két hónapig nem talákozunk, senki nem hozza fel hogy leszarnánk a másikat. Amin még elgondolkodtam, az az hogy egy éve felvetette hogyha nem lesz párom összejöhetnénk. Most nekem is van. Nem csak azért tartja a kapcsolatot, hé esetleg egyedülálló lennék rámnyomulna megint? Mindig kérdezi hogy hogy vagyunk, milyen a kapcsolatunk a csajommal. Szóval azért mindig elmondja hogy hiányzók neki. Volt két év amíg nagyon sokat együtt voltunk, és lehet ez mély nyomot hagyott benne. Erre tudom még gondolni.
szept. 4. 21:20
4/7 anonim válasza:
#3 szerintem is valami hasonlóról van szó. Ha jót akarsz magadnak, lerázod őt.
szept. 4. 21:26
5/7 anonim válasza:
A kommunikáció kiment a divatból, vagy mi?
Ha valakivel évekig nonstop beszélsz, aztán hirtelen egyik pillanatról a másikra ejted a gcibe, az tényleg elég fura és bunkó dolog. Lehet azt reméled hogy a farkadra pályázik, de a közeli barátságokban általában rosszul tud esni az ilyen.
szept. 4. 21:27
6/7 A kérdező kommentje:
5
A farkamra már nem pályázik remélem, nekem nem az esetem!!! Ez nem egyik pillanatról a másikra történt, elköltözzek fél éve. Azóta laposodik. Míg nem volt pasija, folyton keresett, amióta van nyilván ő sem írogat non stop. Ennyi erővel én is mondhatom neki hogy régebben többet kerestél. De nem teszem. Minek? Örülök hogy megtalálta az igazit, ezt neki is elmondtam. Sokan megszivattàk.
szept. 4. 21:34
7/7 anonim válasza:
Vannak nekem is ilyen barátaim, viszont én elmondtam nekik, hogy túl elfoglalt vagyok, tanulnom kell, fejlődni, hogy előre tudjak haladni az életben a ranglétrán. Természetesen szépen mondtam el, és megértették. ritkábban de szoktunk beszélni talizni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!