Eutanázia, elfogadnád? tiltanád?
legtöbb országban illegális:
"Azt akarja, hogy megváltozzanak az eutanáziával kapcsolatos törvények"
Azaz
elkísérjük Kharon ladikjáig?
avagy
belelökjük a Styxbe?!
Minden ember a saját életért felelős, és nem egy ország törvényei alapján.
Engedélyezném az eutanáziát, sajnos vannak olyan betegségek amiből már nem lehet felgyógyulni. Az orvosok csak a fájdalmat tudják csökkenteni, míg a beteg csak haldoklik, és szenved.
Soha nem értettem, hogy ennek miért kell illegálisnak lennie?!
Mint mostani harmincas, abszolúte támogatom.
Nekem is ez a terv, ha legálisan lehet. Nem akarok 90 éves koromig robotolni, de nem számítok nyugdíjra.
Otthonban magatudatlanul vegetálni sem szeretnék, pénz se lesz rá, és nem lesznek gyerekeim akikkel fizettetném.
Ígyis-úgyis ez a terv ha majd megöregszem, de jó lenne normális keretek közt, emberi méltósággal megoldani.
#5 Eutanázia konkrétan azt jelenti hogy egy gyógyíthatatlan halálos betegségben szenvedő illetőnek az életét oltod ki, azért ez eléggé lekerített dolog, az hogy valaki komolyabb betegségben szenved attól még nem kerül ebbe a csoportba.
Őszintén ha valaki olyan jellegű betegségben szenved ami ténylegesen nem gyógyítható és óriási fájdalmakkal jár (akár mentális akár fizikai) én engedném, hogy az illető dönthessen a sorsáról, amennyiben szellemileg képes önmagáról döntést hozni.
Az öregkor is visszafordíthatatlan, és halálos 😆
Kilencven akárhány évesen màr kb azon a szinten van mindenki, mint egy krónikus beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!