Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Idősebbekhez (40+): vannak,...

Idősebbekhez (40+): vannak, voltak ellenkező nemű barátaitok?

Figyelt kérdés

Ma már sokszor felmerül az a kérdés, hogy van-e férfi+női barátság, arra vagyok kiváncsi, hogy ez a múltban mennyire volt jelen? Mennyire vegyült a 2 nem pusztán barátság céljából?

Nálam (22) középiskolában, egyetemen teljesen bevett dolognak számított, hogy fiúkkal és lányokkal egyaránt beszélek, vegyülök, elmegyünk valahová (legtöbbször nagyobb társaságban), a ti korotokban ez mennyire volt jellemző? Mert én ahogy ezt a szüleimtől, rokonaimtól kérdeztem, ők azt mondták, hogy náluk ez nem annyira volt így.

tegnapelőtt 18:15
A kérdező szavazást indított:
Párkapcsolaton kívül nem
Simán voltak ellenkező nemű barátaim
14 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Szerinted 40+ már öreg?

Egyébként régen is volt fiú-lány barátság, és voltak valóságtagadó marhák, akik szerint ilyen nincs.

tegnapelőtt 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

22 éves vagy és szerinted a 40 éves idős? :D :D :D :D

Akkor ezek szerint te egy 3 éves értelmi szintjén mozogsz, vagy más korban élsz, ugyanis a 40 éves nem idős. A 90 éves az idős. Üdv 2024-ben!

tegnapelőtt 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
A nőügyeket tizenévesen jó volt egy barinéval átbeszélni. Olyannal, akit közel éreztem magamhoz, de nem " úgy", és ez oda- vissza ment.
tegnapelőtt 19:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Voltak/vannak fiú/férfi barátaim. Sokkal jobban ki tudtam jönni velük, inkább velük tudtam beszélgetni, hülyülni is.
tegnapelőtt 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Voltak, vannak. Mostmár néha szexelek is velük, de csak barátok vagyunk.
tegnap 06:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Már azonos neműek sincsenek, mert átmentek palotapincsibe a kedves nejük mellett.

55 F

tegnap 10:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem eltévesztetted a korosztályt :D Anyuméknál volt olyan, hogy pl nem koedukált osztályok voltak, meg a nagyimnál. Ők már 70 és 90 felettiek.
tegnap 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!