Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Idősebbekhez (40+): vannak,...

Idősebbekhez (40+): vannak, voltak ellenkező nemű barátaitok?

Figyelt kérdés

Ma már sokszor felmerül az a kérdés, hogy van-e férfi+női barátság, arra vagyok kiváncsi, hogy ez a múltban mennyire volt jelen? Mennyire vegyült a 2 nem pusztán barátság céljából?

Nálam (22) középiskolában, egyetemen teljesen bevett dolognak számított, hogy fiúkkal és lányokkal egyaránt beszélek, vegyülök, elmegyünk valahová (legtöbbször nagyobb társaságban), a ti korotokban ez mennyire volt jellemző? Mert én ahogy ezt a szüleimtől, rokonaimtól kérdeztem, ők azt mondták, hogy náluk ez nem annyira volt így.

okt. 30. 18:15
A kérdező szavazást indított:
Párkapcsolaton kívül nem
Simán voltak ellenkező nemű barátaim
17 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Szerinted 40+ már öreg?

Egyébként régen is volt fiú-lány barátság, és voltak valóságtagadó marhák, akik szerint ilyen nincs.

okt. 30. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:
63%

22 éves vagy és szerinted a 40 éves idős? :D :D :D :D

Akkor ezek szerint te egy 3 éves értelmi szintjén mozogsz, vagy más korban élsz, ugyanis a 40 éves nem idős. A 90 éves az idős. Üdv 2024-ben!

okt. 30. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
A nőügyeket tizenévesen jó volt egy barinéval átbeszélni. Olyannal, akit közel éreztem magamhoz, de nem " úgy", és ez oda- vissza ment.
okt. 30. 19:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Voltak/vannak fiú/férfi barátaim. Sokkal jobban ki tudtam jönni velük, inkább velük tudtam beszélgetni, hülyülni is.
okt. 30. 23:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Voltak, vannak. Mostmár néha szexelek is velük, de csak barátok vagyunk.
okt. 31. 06:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Már azonos neműek sincsenek, mert átmentek palotapincsibe a kedves nejük mellett.

55 F

okt. 31. 10:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem eltévesztetted a korosztályt :D Anyuméknál volt olyan, hogy pl nem koedukált osztályok voltak, meg a nagyimnál. Ők már 70 és 90 felettiek.
okt. 31. 13:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen volt pár évig, ő keresett folyton, de mivel nem engedte magát, akár csak egy röpke szexre sem, egyikőnknek sem volt senkije, ezért én gőgből, sértődésből hanyagoltam őt, ami persze fájt neki de nem érdekelt már. Aztán később szexel akart vissza szerezni, kinevettem!!!
nov. 2. 12:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Voltak, már nincsenek. Az egyik csak szórakozott velem, intim képeket küldött magáról, miközben azt hangoztatta, hogy csak barátságot akar. Leépítettem. A másikba egy idő után szerelmes lettem, de ő férjnél volt, így esélyem se volt nála. Itt ő épített le.
nov. 2. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Vannak persze. Kettő közeli. De én mindig jól kijöttem a fiúsabban gondolkodó nőkkel. 46F
nov. 4. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!