Idősebbekhez (40+): vannak, voltak ellenkező nemű barátaitok?
Ma már sokszor felmerül az a kérdés, hogy van-e férfi+női barátság, arra vagyok kiváncsi, hogy ez a múltban mennyire volt jelen? Mennyire vegyült a 2 nem pusztán barátság céljából?
Nálam (22) középiskolában, egyetemen teljesen bevett dolognak számított, hogy fiúkkal és lányokkal egyaránt beszélek, vegyülök, elmegyünk valahová (legtöbbször nagyobb társaságban), a ti korotokban ez mennyire volt jellemző? Mert én ahogy ezt a szüleimtől, rokonaimtól kérdeztem, ők azt mondták, hogy náluk ez nem annyira volt így.
Szerinted 40+ már öreg?
Egyébként régen is volt fiú-lány barátság, és voltak valóságtagadó marhák, akik szerint ilyen nincs.
22 éves vagy és szerinted a 40 éves idős? :D :D :D :D
Akkor ezek szerint te egy 3 éves értelmi szintjén mozogsz, vagy más korban élsz, ugyanis a 40 éves nem idős. A 90 éves az idős. Üdv 2024-ben!
Már azonos neműek sincsenek, mert átmentek palotapincsibe a kedves nejük mellett.
55 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!