Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy van ez ellenkező nemű...

Hogy van ez ellenkező nemű barátoknál? Férfiakban miért nincs tartás?

Figyelt kérdés
Van egy pasi barátom pár hónapja, nagyon jól érzem magam vele, mint barátok! De valahogy ha kicsit, viccelődtünk, flörtörtünk(nem durván, barátilag!!!) azonnal arra terelte a szót hogy lehetne "barátság extrákkal"! Én ezt nem tudom megérteni, hiába jó pasi, de akkor sem tenném meg vele, mert valahogy rá csak mint barát, úgy tudok tekinteni! Pedig tényleg jóképű, de nem!!! Csak én vagyok ilyen??? Igaz utóbbi időben már szerintem megértette hogy nem lesz semmi, most viszont ritkábban keres, mindig én jelentkezem nála, nem tudom mi lehet, ha nincs szex akkor baratság sincs a pasiknál??? Én nagyon megbízom benne mindent begbeszéltünk mindig, több éven keresztül, most pedig mintha nem érdekelném, nem válaszol csak sokára, nem hív stb. Mi csajok ezt hogy tudjuk helyén kezelni???
okt. 28. 08:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
68%
Nyilván dugni akar
okt. 28. 08:30
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Ő nem a barátod, engedd el. Szerencsére vannak akik tudják a helyén kezelni ezt a dolgot, sokan nem, őket el kell engedni, aztán mire rájönnek már késő.
okt. 28. 08:34
 3/22 anonim ***** válasza:
78%
Tele van az irodalomtörténet fazonokkal akik nagyon intelligensen elbénázták a csak barátod vagyok szerepét, aztán 56 évesen amikor már késő, belehalnak abba, hogy mekkora balf*szok voltak egész életükben
okt. 28. 08:55
 4/22 anonim ***** válasza:
81%
Most pár hónapja, vagy több éven keresztül? Jobban kellene figyelni ezeknél a kamu sztoriknál.
okt. 28. 09:00
 5/22 anonim ***** válasza:
49%
Figyelj, bőséges tapasztalattal megáldva csak azt tudom neked mondani, hogy a pasik nemhogy nem barátkoznak, de még csak szóba sem hajlandóak állni semmilyen szinten (még munkahelyen sem, ahol muszáj lenne kommunikálni munkaügyben!) olyan nővel, aki nem jön be nekik, nem dugnák meg. Szóval ne akarj pasival barátkozni, nem fog menni. Talán ha meleg, akkor igen.
okt. 28. 09:07
 6/22 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, ha fiú barátot akarsz, akkor keress egy meleget.
okt. 28. 09:17
 7/22 anonim ***** válasza:
63%
Barátilag flörtölni, a két szó nem fér meg így. Te is benne voltál most meg ő a köcsög?
okt. 28. 09:18
 8/22 kürtőskalácska ***** válasza:
52%

5-ös.

Azért ebben nem értek egyet nekem is vannak lány barátaim de sosem akartam tőlük többet,mert pl kapcsolatban vannak/voltak vagy mert férfihoz nem is vonzódik.

Nem azért barátkozok lányokkal mert egyből szexelni akarok velük.

okt. 28. 09:26
 9/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagyok hetero, így nálam működik a férfi-női barátság általában, de el nem tudok képzelni olyan baráti kapcsolatot, ahol szexuálisan vonzónak tartják a másikat és néha átlépnek határokat.
okt. 28. 09:31
 10/22 ShadowGanxter ***** válasza:
31%
Elég szomorú lenne az a tény, hogy ti elmúltatok 20 vagy legalább 18 évesek, ezt értem a kérdezőre, de még a válaszolókra is... Hát hihetetlen számomra, hogy nem csak a kérdező él teljes sötétségben.
okt. 28. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!