Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy van ez ellenkező nemű...

Hogy van ez ellenkező nemű barátoknál? Férfiakban miért nincs tartás?

Figyelt kérdés
Van egy pasi barátom pár hónapja, nagyon jól érzem magam vele, mint barátok! De valahogy ha kicsit, viccelődtünk, flörtörtünk(nem durván, barátilag!!!) azonnal arra terelte a szót hogy lehetne "barátság extrákkal"! Én ezt nem tudom megérteni, hiába jó pasi, de akkor sem tenném meg vele, mert valahogy rá csak mint barát, úgy tudok tekinteni! Pedig tényleg jóképű, de nem!!! Csak én vagyok ilyen??? Igaz utóbbi időben már szerintem megértette hogy nem lesz semmi, most viszont ritkábban keres, mindig én jelentkezem nála, nem tudom mi lehet, ha nincs szex akkor baratság sincs a pasiknál??? Én nagyon megbízom benne mindent begbeszéltünk mindig, több éven keresztül, most pedig mintha nem érdekelném, nem válaszol csak sokára, nem hív stb. Mi csajok ezt hogy tudjuk helyén kezelni???
okt. 28. 08:23
1 2 3
 21/22 ShadowGanxter ***** válasza:
23%
20. Három a "magyar" igazság, szóval további szép napot!
okt. 28. 10:33
 22/22 anonim ***** válasza:
41%

A barátság azért alakul ki, mert az ember társas lény, és nemcsak a párjára van szüksége, hanem ezen kívül TÁRSASÁGRA is. Különféle emberekkel, közben néha dolgozik is, problémákat old meg, ez kedves emberek társaságábanjobban megy. Viszont ha nincs párja, és nincs megoldva a szex az életében, nyilván rámozdul boldog boldogtalanra a környezetében, sőt, ha kell még a saját nemére is lásd biszexek vagy a rokonaira lásd kisebbség sőt állatokat használ lásd néhány hagyományos sztori. Emberek senki sincs biztonságban 🤣 Nincs barátság!!

De, van, csak azoknak nincs akik nonstop szexelnének és nincskivel.

okt. 28. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!