Miért akar kisajátítani egy ellenkező nemű barát?
Figyelt kérdés
Állandóan hangoztatja nekem hogy keveset keresem én őt, mindig ő keres, illetve társaságban, hogy mi ketten milyen jó barátok vagyunk, én vagyok a legjobb pasibarátja. Ez már nekem sok, minek ezt álladóan felhozni, akár ha kettesben vagyunk akkor is? Hogy állitsam le? Buliban is ha másokkal bulizok néhany méterre, figyel, néz hogy kivel beszélek, vagy táncolok, majd besértődik hogy vele miért ilyen keveset foglalkozok. Falra mászok már. Mi van vele?ma 05:33
1/6 anonim válasza:
Vele beszélj erről, mi honnét tudjuk? Nyilván azt akarod most hallani tőlünk, hogy beléd van habarodva és menj, fektesd meg. De közel sem biztos, hogy ez a helyzet. Vele beszélj. Ha annyira jó barátok vagytok, akkor tudtok beszélni egymással.
2/6 A kérdező kommentje:
Áhh, dehogy kellene párkapcsolatra, lehetetett volna, de nemet mondtam. Van pasija most amúgy.
ma 05:46
3/6 anonim válasza:
Fu nekem is volt hasonlo ellenkezo nemű barátom. Mindig csak kettesben akart lenni, ha társaságba akartam volna menni vagy bulizni, hát akkor ő nem jön velem, de még utcán is kérte hogy ne a forgalmasabb utakon menjunk meg ilyenek.
Állandóan magányoskodni kellett vele.
5/6 anonim válasza:
Mert a nőiességét sérti, ha "van konkurencia". Olyan a személyisége, hogy ezzel nem tud mit kezdeni.
6/6 anonim válasza:
Nagyon elképzelhető, hogy többet szeretne barátságnál...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!