Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért akar kisajátítani egy...

Miért akar kisajátítani egy ellenkező nemű barát?

Figyelt kérdés
Állandóan hangoztatja nekem hogy keveset keresem én őt, mindig ő keres, illetve társaságban, hogy mi ketten milyen jó barátok vagyunk, én vagyok a legjobb pasibarátja. Ez már nekem sok, minek ezt álladóan felhozni, akár ha kettesben vagyunk akkor is? Hogy állitsam le? Buliban is ha másokkal bulizok néhany méterre, figyel, néz hogy kivel beszélek, vagy táncolok, majd besértődik hogy vele miért ilyen keveset foglalkozok. Falra mászok már. Mi van vele?
nov. 19. 05:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Még miért hangoztatja hogy mi barátok vagyunk? Nyilván nem azért mert többet akarna. Mintha a tesója lennék azt is mondta már, így a vonzalom részéről kizárt szerintem. Vagy nem elég egyenes!!
nov. 19. 11:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Volt régebben hogy szexre be akartam cserkészni nem volt senkinek akkor még. Nemet mondott akkor, hogy a barátsagunk fontosabb. Ha akarna, egyenes lehetne, nem pedig taktikázni, bár azt kétlem, hogy dugni akarna ha elutasította a szexet pár éve.
nov. 19. 12:28
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Hülye szegény. Dumálnak összevissza, csak a szokásos blabla, neked kell kitalálni hogy mi jár abban az okos kis fejében, általában még önmaga se tudja!
nov. 19. 12:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!