Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ismerőseim nem vàlaszolnak az...

Ismerőseim nem vàlaszolnak az üzeneteimre?

Figyelt kérdés

Mostanaban gyakran tortenik hogy kellett vmi info amiben egy-egy isnerosom jartas volt, irtam nekik Facebookon vagy Linkedinen de nem valaszoltak, meg sem neztek az uzenetet...

korabban nem bantottam meg oket, nem vesztunk ossze,ezek egymastol fuggetlen esemelyek...

Csak par mondatos valaszt kellett volna irni ami kb 1 percet venne el az eletukbol...

nem ertek mit rontottam el, miert nem valaszolnak...

Ti hogy kezelitek az ilyet?

tegnap 16:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért történnek így az események meg veled, mert csak akkor rántottad őket elő mindig a fiókból, amikor neked kellett valami, - egyébként meg annyit nem kérdeztél meg tőlük belátható időközönként, hogy hogyan vannak! Mondjuk az utóbbi ugyanannyi energia nekik is, mint neked, de előfordulhat könnyen, hogy az dolgozik bennük, mint amit vázoltam.
tegnap 17:58
 12/32 anonim ***** válasza:
66%
Nem kötekedésből mondom, hogy nem mindegy, milyen ismerősökről van szó itt, és milyen ügyben írtál rájuk. Ha annyiból áll a köztetek lévő kontakt, hogy időnként rájuk írsz, kérdezel vagy segítséget kérsz, akkor azért érthető, hogy nem válaszolnak azonnal/ hamar.
tegnap 18:07
 13/32 anonim ***** válasza:
45%
Mert teljesen más világban élnek, nincs semmilyen kapocs köztünk.
tegnap 18:18
 14/32 anonim ***** válasza:
29%
Mert nem azonos rezgésszinten vagyunk, nem vagyunk spirituálisan lélektársai egymásnak, nem közös az életutunk.
tegnap 18:21
 15/32 anonim ***** válasza:
58%
Mert unalmas és fárasztó vagyok. Nincs bennem semmi izgalmas, érdekes.
tegnap 18:57
 16/32 anonim ***** válasza:
43%
Így jártál.
tegnap 18:59
 17/32 anonim ***** válasza:
37%
Akik nem válaszolnak, azok nem ismerősök. Felesleges bánkódni miattuk. Adott esetben vagy csak nem akarnak velem beszélgetni/barátkozni, semleges vagyok nekik, rosszabb esetben meg kimondottan ellenszenvesnek tartanak és azért nem írnak nekem. Nem kell velük foglalkozni.
tegnap 19:13
 18/32 anonim ***** válasza:
Hát most mondd meg... Egyszer annyira ideges lettem, hogy hónapokig nem írtak vissza, hogy teljes erőmből elkezdtem verni a billentyűzetet, majd hangosan elkezdtem káromkodni, istenezni, majd teli erőből dörömbölni a szekrényajtón hangos szitkozódások közepette.... 😏😏 Neeem, dehogy, amúgy nem vagyok ennyire idegbeteg, de feszültségoldásnak jól hangzik, jó ötlet.. 😁😁🤔 Nem is rossz ötlet!
ma 02:29
 19/32 anonim ***** válasza:

Azért az komoly. :D múlt héten 3 nap is sokat túlóráztam, hazaérkezés után arra volt időm hogy megtisztálkodjak, valami kaját összedobjak másnapra, aztán beájuljak az ágyba. Ha ez alatt nem írogattam valakivel, akkor az már nem az ismerősöm? :D

Rohadt nyomasztó már ez a világ, csak azért mert van elérhető internet és okostelefon a többségnek, még senki nem tartozik 24/7 ügyeletet tartani mindenkinek.

ma 09:39
 20/32 anonim ***** válasza:
19# Egyrészt számít az is, hogy milyen rég nem írt vissza.. Az, hogy 1, vagy 2 hét múlva ír, az még belefér azt hiszem, de ha valaki hónapok, vagy évek elteltével sem tud egy betűt visszaírni, azt már nem lehet a munkára fogni, vagy hogy kevés a szabadidő. Ez hanyagság, vagy bunkóság. Ugyanolyan bosszantó, mint amikor jelentkezek egy állásra és basznak visszaírni bármit is, még annyit se, hogy nem vettek fel. Sok ilyen is volt. Miért, aki nem ír vissza semmit, azt milyen alapon tekintsem ismerősnek? Pont, hogy elsősorban az a személy nem tekint rám ismerősként, azért nem válaszol. És olyanokra pazarlom az energiámat, akik kutyába se vesznek. Engem ez bosszant. És ez nemcsak, hogy idő, hanem energiarabló is. Túl rövid az élet ehhez.
ma 09:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!