Ismerőseim nem vàlaszolnak az üzeneteimre?
Mostanaban gyakran tortenik hogy kellett vmi info amiben egy-egy isnerosom jartas volt, irtam nekik Facebookon vagy Linkedinen de nem valaszoltak, meg sem neztek az uzenetet...
korabban nem bantottam meg oket, nem vesztunk ossze,ezek egymastol fuggetlen esemelyek...
Csak par mondatos valaszt kellett volna irni ami kb 1 percet venne el az eletukbol...
nem ertek mit rontottam el, miert nem valaszolnak...
Ti hogy kezelitek az ilyet?
És tudom, barátkozni a gimiben kellett volna és különben is, egy naplopó hajléktalan vagyok és ezért van túl sok szabadidőm...
Meg amúgy is uncsi vagyok, meg fárasztó, kinek lenne hozzám idegrendszere? És barátságot, vagy jó ismertséget látok ott, ahol nincs is.
20-21-es válaszadó voltam.
A kérdező kifogásolja, hogy valaki 2 napja nem írt vissza…. Azért 1-2 hét engedtessék meg, pláne ha nem nagyon közeli barát vagy családtag.
27# Ha visszaolvasod a kommentemet, azt ìrtam, hogy 1-2 hét még pont belefér, de ha hónapok múlva (3-4 hónap elteltével) sem ír vissza semmit, az gáz..
Kérdező! Ha esetleg ezt tapasztalnád, amit fentebb írtam: ők nem az ismerőseid! Felejtsd el őket egy életre!
Az a komment amire én válaszoltam, így kezdődik: “Akik nem válaszolnak, azok nem ismerősök.” Nincs benne, hogy hónapokig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!