Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ismerőseim nem vàlaszolnak az...

Ismerőseim nem vàlaszolnak az üzeneteimre?

Figyelt kérdés

Mostanaban gyakran tortenik hogy kellett vmi info amiben egy-egy isnerosom jartas volt, irtam nekik Facebookon vagy Linkedinen de nem valaszoltak, meg sem neztek az uzenetet...

korabban nem bantottam meg oket, nem vesztunk ossze,ezek egymastol fuggetlen esemelyek...

Csak par mondatos valaszt kellett volna irni ami kb 1 percet venne el az eletukbol...

nem ertek mit rontottam el, miert nem valaszolnak...

Ti hogy kezelitek az ilyet?

tegnap 16:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
20-as vagyok, tehát lehet ezt csűrni-csavarni, egyszerűen nem férek bele a másik életébe, se több, se kevesebb. Én meg ezt tudomásul veszem.
ma 10:01
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

És tudom, barátkozni a gimiben kellett volna és különben is, egy naplopó hajléktalan vagyok és ezért van túl sok szabadidőm...

Meg amúgy is uncsi vagyok, meg fárasztó, kinek lenne hozzám idegrendszere? És barátságot, vagy jó ismertséget látok ott, ahol nincs is.

20-21-es válaszadó voltam.

ma 10:07
 23/32 anonim ***** válasza:
22# Naplopó munkanélküli, elírtam..
ma 10:15
 24/32 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy utolsó?
ma 10:19
 25/32 anonim ***** válasza:
De nem haragszom rá, megértem a másikat, kevés a szabadideje, az is lehet, hogy a munkája is fárasztó, leterheli, akár magánéleti zűrök is lehetnek, vagy csak simán fáradt. És én ezt nem is tudom átérezni, mert nem dolgozom. Vagy csak simán nem kedvel engem, nem akar velem velem barátkotni. Ezt is elfogadom. Ennyi hozzáfűznivalóm volt a témához.
ma 10:23
 26/32 anonim ***** válasza:
24# Korom nem fontos utolsó. Nem írok többet ehhez a témához.
ma 10:28
 27/32 anonim ***** válasza:

A kérdező kifogásolja, hogy valaki 2 napja nem írt vissza…. Azért 1-2 hét engedtessék meg, pláne ha nem nagyon közeli barát vagy családtag.

ma 11:44
 28/32 anonim ***** válasza:

27# Ha visszaolvasod a kommentemet, azt ìrtam, hogy 1-2 hét még pont belefér, de ha hónapok múlva (3-4 hónap elteltével) sem ír vissza semmit, az gáz..

Kérdező! Ha esetleg ezt tapasztalnád, amit fentebb írtam: ők nem az ismerőseid! Felejtsd el őket egy életre!

ma 11:53
 29/32 anonim ***** válasza:

Az a komment amire én válaszoltam, így kezdődik: “Akik nem válaszolnak, azok nem ismerősök.” Nincs benne, hogy hónapokig.

ma 11:58
 30/32 anonim ***** válasza:
29# Az a baj, hogy haragszom is rá, meg nem is, túl cuki ahhoz, hogy haragudjak rá... 🫤🫤
ma 12:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!