Ismerőseim nem vàlaszolnak az üzeneteimre?
Mostanaban gyakran tortenik hogy kellett vmi info amiben egy-egy isnerosom jartas volt, irtam nekik Facebookon vagy Linkedinen de nem valaszoltak, meg sem neztek az uzenetet...
korabban nem bantottam meg oket, nem vesztunk ossze,ezek egymastol fuggetlen esemelyek...
Csak par mondatos valaszt kellett volna irni ami kb 1 percet venne el az eletukbol...
nem ertek mit rontottam el, miert nem valaszolnak...
Ti hogy kezelitek az ilyet?
Ha sokszor előfordul hogy mindig hozzájuk fordulsz a kérdésekkel, lehet egy idő után megunják
Viszont ettől függetlenül, én is bunkóságnak tartom ha legalább egy pár szavas ,,bocsi most nem érek rá" mondatot sem képesek lepötyögni, de ha ez az első alkalom hogy nem jeleztek vissza, lehet csak elfoglaltak, így itt áll a túlgondolás lehetősége is!
Van amelyik hetek óta, van amelyik 2 napja
ja ès látszik hogy online elèrhetőek, nem nyelte el őket a föld
Az online jelzés teljesen bugos, amúgy is csak annyit mutat hogy van internetelérés egy olyan eszközön, amin be van jelentkezve.
Nekem is van hogy pár napig nem válaszolok valakinek, egyszerűen elfoglalt vagyok.
Amúgy szakmai / munka jellegű kérdésekre nem is válaszolnék messengeren random embereknek. A kollégáim írjanak a céges címemre, mások meg ne akarjanak ingyen túlóráztatni. :D
Ha nem írnak vissza annak oka van, szimplán nem akarnak válaszolni. Ezt elkéne fogadni, ezek után ne hogy felhívd, képzeld el mennyire erőltetted ilyenkor magad rájuk, látszólag nem akarják, hagyd őket.
Aztán ha nekik kell segítség, akkor ne feled hozzád hogyan álltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!