Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ismerőseim nem vàlaszolnak az...

Ismerőseim nem vàlaszolnak az üzeneteimre?

Figyelt kérdés

Mostanaban gyakran tortenik hogy kellett vmi info amiben egy-egy isnerosom jartas volt, irtam nekik Facebookon vagy Linkedinen de nem valaszoltak, meg sem neztek az uzenetet...

korabban nem bantottam meg oket, nem vesztunk ossze,ezek egymastol fuggetlen esemelyek...

Csak par mondatos valaszt kellett volna irni ami kb 1 percet venne el az eletukbol...

nem ertek mit rontottam el, miert nem valaszolnak...

Ti hogy kezelitek az ilyet?

tegnap 16:20
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
100%

Ha sokszor előfordul hogy mindig hozzájuk fordulsz a kérdésekkel, lehet egy idő után megunják

Viszont ettől függetlenül, én is bunkóságnak tartom ha legalább egy pár szavas ,,bocsi most nem érek rá" mondatot sem képesek lepötyögni, de ha ez az első alkalom hogy nem jeleztek vissza, lehet csak elfoglaltak, így itt áll a túlgondolás lehetősége is!

tegnap 16:25
 2/26 A kérdező kommentje:
Most volt ilyen, hogy kèrdeztem tőlük, előtte nem
tegnap 16:30
 3/26 anonim ***** válasza:
10%
A telefonbeszélgetés már teljesen megszűnt létezni?
tegnap 16:31
 4/26 anonim ***** válasza:
56%
Először is: mennyi ideig nem válaszolnak?
tegnap 16:36
 5/26 A kérdező kommentje:

Van amelyik hetek óta, van amelyik 2 napja

ja ès látszik hogy online elèrhetőek, nem nyelte el őket a föld

tegnap 16:38
 6/26 anonim ***** válasza:
61%
Hívd fel őket. Sokan nem szeretnek telefonon írogatni, részletes választ meg pláne nem.
tegnap 16:49
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Az online jelzés teljesen bugos, amúgy is csak annyit mutat hogy van internetelérés egy olyan eszközön, amin be van jelentkezve.

Nekem is van hogy pár napig nem válaszolok valakinek, egyszerűen elfoglalt vagyok.

Amúgy szakmai / munka jellegű kérdésekre nem is válaszolnék messengeren random embereknek. A kollégáim írjanak a céges címemre, mások meg ne akarjanak ingyen túlóráztatni. :D

tegnap 16:50
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan is volt, hogy valaki hónapokig, vagy fél évig nem írt vissza. De túlteszem magam rajta, valószínű nem vagyok fontos neki. 3-as, aki annyit nem képes írni, hogy köszi jól, azt minek hívogassam? Nem akarna velem tíz percekig beszélgetni telefonon se, ha pár szavas válaszra se futja. Egyszerűen nem tart számin engem az ő életében, ennyi.. Vagy elfoglalt, vagy magánéleti gondok, nem tudom..
tegnap 16:55
 9/26 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem írnak vissza annak oka van, szimplán nem akarnak válaszolni. Ezt elkéne fogadni, ezek után ne hogy felhívd, képzeld el mennyire erőltetted ilyenkor magad rájuk, látszólag nem akarják, hagyd őket.

Aztán ha nekik kell segítség, akkor ne feled hozzád hogyan álltak.

tegnap 17:19
 10/26 anonim ***** válasza:
42%
Mint hasonszőrű, akinek szintén nem válaszoltak, egy nagyon egyszerű üzenete van a dolognak. A ghostingolás jelentése: te egyszerűen nem vagy, legalábbis az én életemben biztosan nem és különben is, minek válaszoljak mindenféle szerencsétlen vadidegennek, amikor jobb dolgaim is vannak az életben, elfoglalt vagyok, nem szorulok rá egy senki figyelmére, amikor vannak barátaim is. Van elég gondom az életben, hagyjál már békén... Ez egy kommentár a sokáig tartó nem válaszoláshoz. Üdv: egy ghostingolt
tegnap 17:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!