Hogyan kezeléntek, ha a legjobb barátnőid 1-2 szót reagálnának az esküvődet éríntő témákra és utánna másról kezdenének beszélni/írni?
Én biztosan rákérdeznék. Én szoktam ilyesmiről beszélni a barátnőimmel, most is, hogy még nem aktuális (most kezdődtek az első olyan szituk, hogy korunkbeli ismerősöket eljegyeztek -23 évesek vagyunk) egyikünk kapcsolatában sem.
Lehet valami gond van a sajáa kapcsolatukban, esetleg irigykednek, fájó pont. Akkor viszont szeretnék ott lenni mellettük. Szóval mindenképp rákérdeznék, hogy mi a gond.
Nekem egy távolabbi barátnőmet jegyezték el és nem győztem kérdezgetni meg meséltetni.
1-es az egyikük szingli, lehet, hogy őt ezért érinti rosszul, a másikuk komoly kapcsolatoban van.
2-es ahogy írtam 4 hónap alatt 2szer jött szóba, ez szerintem nem tolakodó. Legjobb barátnők, eddig bármiről korlát nélkül beszélgethettünk, nem gondoltam, hogy ez változni fog.
Erről nekem is az jutott eszembe, hogy lehet, kicsit féltékenyek, vagy csalódottak, amiért nekik ilyenben még nincs részük. A szinglit akár az is bánthatja, hogy neki egyelőre kapcsolata sincs, és most azt érzi, le van maradva.
A komoly kapcsolatosnál pedig az is lehet, hogy már egy ideje szeretne eljegyzést, csak a párja nem, vagy még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!