Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ellenkező nemű barátság...

Ellenkező nemű barátság esetén, folyton a párkapcsolatokról beszélni?

Figyelt kérdés
Találkozunk, beszélgetünk, de nêhàny mondat után, mindig felhozza, hogy ki írt rá, hány jelentkező lenne neki párkapcsolatra, de ez engem már kezd nem érdekelni, hogy fényezi magát, hogy hú de jól néz ki. Legitóbb mikor találkoztunk, engem is megdícsért hogy jól nézek ki, megköszöntem, de már nem dícsértem vissza. Nem akarok ego növelő lenni. Szerintem, egy barátság, nem csak erről kellene szóljon, na és nem is az állandó lelkizésről, mert engem valahogy már hidegen hagynak a párkapcsolati problémái. Azon gondolkodtam, hogy tudnám lekoptatni magamról, mert valahogy érdektelen lett számomra. Megmondtam neki szemtől szembe, hogy nem érdekel, kivel randizik, kivel szskít, kivel szexel? Amúgy sem tartoznak ezek a dolgok rám, már soknak érzem.
ma 20:23
 1/5 Fragments of Fantasy ***** válasza:
71%

Köztetek szimplán soha nem is volt barátság.. meg akartad fektetni, csak rájöttél, hogy nem fog menni, így már nem is olyan érdekes számodra.. ugye?

Az ő részéről pedig az ilyesmi nem is volt opció, szóval valóban egy kis egó tuningra kellettél neki.

ma 20:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát megfektetni eszembe sem jutott! Ő össze akart jönni velem régebben, de sajnos úgy nem az esetem. Sőt, csókkal is próbálkozott, de nekem nem megy vele. Csak mintha a húgom lenne!!!
ma 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerinted miről szól egy barátság?
ma 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Mar ott kiderult h ez nem baratsag h ossze akart veked jonni.. innentől az is lehet h provokal ezekkel a temakkal, hatha.. ezt engedjetek el. Ez nem batatsag
ma 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Egót fényeztet?

Vagy féltékennyé akar tenni?

Megsértette, hogy nem kellett, most meg élvezi, hogy azt hiszi, fordult a kocka?

Lehet mindegyik?

ma 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!