Vajon azért fogok ki mindig rossz párkapcsolatokat/barátságokat mert anyám sosem szeretett engem és elhittem magamról, hogy nem vagyok szerethető?
Figyelt kérdés
És nyilván amilyen én magam vagyok, olyan embereket vonzok be... És ha ez így van, hogyan tudnék megváltozni? Nagyon fáj.. 25N2020. ápr. 8. 20:57
1/5 anonim válasza:
Van összefüggés. Ahogy édesanyád bánt veled, hajlamos vagy ugyanolyan partnereket választani magad mellé, öntudatlanul is.
Hogy kívánsz e folyamatnak új irányt adni?
2/5 anonim válasza:
Ezt érdemes lenne pszichológussal rendezni.
4/5 anonim válasza:
Nem vonzod, hanem alapos vizsgálódás nélkül ráakaszkodsz, akire lehet.
5/5 anonim válasza:
Így van. nem olyanokat vonzol, mint te, hanem olyanokat akik kihasználják a kétségbeesésedet.
Ha ez így van, dolgozz magadon vagy pszichológus segítségével ,vagy legalábbis magadat rakd rendbe minden létező módszerrel.
Én is így voltam mint te, de 2 év alatt teljesen megváltozott a gondolkodásom egy pszichológus segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!