Milyen mentális problémák okozzák az életben a rossz párkapcsolatokat?
Szerintem vezényeld el pszichológushoz, és ösztönözd, hogy segítsen magán. (Habár, ha ez nem az ő fejéből pattan ki, már régen rossz..)
Nagyon rendes, hű társ lehetsz, de őszintén, ha valakinek a mentális problémái miatt mindig rajtam csattana az ostor, előbb vágnám ki, mint a macskát.. Mert tényleg nagy igazság, hogy az ilyen embernek magán kell segítenie. Kezelnie kéne a kisebbségi komplexusát, a nyomasztó gyerekkori traumáit stb., nem egszecíroztatni mást miatta, amíg annak az illetőnek lesz a gondja, hogy "hogyan segítsen rajta".
Nem is értem, hogy tartottál ki két évig mellette.:-( Nem mondom, én is voltam belezúgva alkoholistába, de pár hónap után meguntam a "játékot". Nálunk a családban is van "terhelt" ember, akinek el kell nézni a hülyeségeit, ezek után én határozottan úgy vagyok vele, hogy párkapcsolatot nem alakítok ki mentálisan sérült emberrel. Most a párod is leélt így 39 évet, és eszébe nem jutott kezeltetni magát? Ráadásul, ha férfi, gondolom még zárkózottabb és harapósabb annál, hogy az ember figyelemmel, ráhatással "segíteni" tudjon rajta.
Egyébként a párodnak mennyire van beteségtudata? Van, amikor érzi mit művel veled, és lehet vele erről beszélni, vagy tabu az egész dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!