Hogyan vágjak el minden kapcsolatot ezzel az emberrel?

Már bocs, de ha rengeteg barátod tudja hogy ő nem jó arc, ráadásul állításod szerint egyetlen barátja sincs, akkor hogy lehet az, hogy állításod szerint mégis mindenki neki hisz? A saját barátaid is neki hisznek? Na vajon miért? Ha akkor hazug tré arc, akinek torz feje is van és egyetlen barátja sincs, hogy lehet az hogy az összes sulitársad - aki mellesleg ott volt és látott titeket, ismer mindkettőtöket - mégis neki hisz? Hogy lehet az, hogy hazug, antiszociális, torz fejű alakként mégis egyáltalán tényező, hogy mit hazudozik, ha te annyira makulátlanul jó és megbízható vagy? Akkor hogyhogy nem pereg le ez az egész aljasság rólad, ha ennyire csak alaptalan hazugság lenne?
A lepontozóknak meg üzenem, nem kéne ennyire egybitesnek lenni, mert manapság nagyon sok zaklatás és lejáratás pontosan fordítva történik! Ezen át, hogy sok idióta elterjesztette, hogy csak és kizárólag a nőnek kell hinni minden esetben. Mert a nő az csak és kizárólag áldozat lehet. És ha annyi ezresem lenne, ahányszor én már nőt ezzel visszaélni láttam más esetekben, hát abból talán egy laza, többnapos nyaralás is simán kijönne.
Ti sem voltatok ott, nem tudjátok mi történt. Én csak azt látom hogy a story ebben a formában erősen megkérdőjelezhető, és általában mindig akkor derül ki, hogy sok esetben a nő még inkább hunyó volt, mint a férfi. Ha meg csak azért védnétek mert ő is nő, hát akkor nincs is több kérdésem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!