Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan vágjak el minden...

Hogyan vágjak el minden kapcsolatot ezzel az emberrel?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel azt hittem barátok vagyunk de egyre betegebb és preverzebb lett. Mikor jeleztem neki hogy hagyjon engem békén ezekkel a dolgokkal azt mondta fogadjam el őt így. Ignoralni kezdtem erre előadta az egész iskolànak hogy én ok nélkül teszem mindezt és elmodmott mindennek
jan. 24. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Mondja nyugodtan, előbb-utóbb más is látja, hogy beteg.
jan. 24. 17:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó de miatta konkrét patanoiás vagyok! Rémálmaimban üldöz azzal a torz fejével
jan. 24. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azzal irány a pszichológus, 1.
jan. 24. 17:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz mit csinálni. Pár embernek elmondhatod az igazságot, de ennyi. Gondolj arra, amit az 1 írt, egy idő után ki fog derülni a dolog.
jan. 24. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
12%
Gondolom mindez a semmiből jött. Kicsit se húztad az agyát, biztattad és társai. Vagy hogy mindez a semmiből jött egyik napról a másikra, kicsit se volt előzménye, ahol már rég leállíthattad volna, hogy te nem tekintesz rá úgy. Vagy a figyelme az kellett, a következményei már nem? Bár az én meglátásom az, hogy kölcsönös lehetett az egész, aztán valamiért hirtelen változott valami a te oldaladról, és most így próbálod kioffolni, lejáratva. Te meg persze ártatlan vagy mindenben is, sőt áldozat. Szóval ja, én nagyon szívesen meghallgatnám a másik felet is! Mert valahogy tök fura, hogy barátkozol valakivel, majd minden előzmény nélkül hirtelen zavaróan perverz lesz. Meg hogy most már a feje is torz, pedig eddig milyen jó - állítólag - barát volt. Aha persze :)
jan. 24. 19:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem nem, nem állítom hogy én nem vagyok hibás. Pontosan azért vagyok mert hagytam hogy jó barátok legyünk aztán a gyerek elkezdte ezt mert gondolta hogy már úgyis jóban vagyunk. Én még egyszer csak rájöttem hogy mennyire komoly ez és nem csak viccből mondja. Csodalkoztam is miért van mindig egyedül most már tudom. Egyébként meg rengeteg barátom tudja de ezek néma gyűlölködések valószínűleg azok az emberek akik előtt megjátsza magát azok előtt sosem lesz ilyen
jan. 25. 08:21
 7/8 anonim ***** válasza:
44%

Már bocs, de ha rengeteg barátod tudja hogy ő nem jó arc, ráadásul állításod szerint egyetlen barátja sincs, akkor hogy lehet az, hogy állításod szerint mégis mindenki neki hisz? A saját barátaid is neki hisznek? Na vajon miért? Ha akkor hazug tré arc, akinek torz feje is van és egyetlen barátja sincs, hogy lehet az hogy az összes sulitársad - aki mellesleg ott volt és látott titeket, ismer mindkettőtöket - mégis neki hisz? Hogy lehet az, hogy hazug, antiszociális, torz fejű alakként mégis egyáltalán tényező, hogy mit hazudozik, ha te annyira makulátlanul jó és megbízható vagy? Akkor hogyhogy nem pereg le ez az egész aljasság rólad, ha ennyire csak alaptalan hazugság lenne?

A lepontozóknak meg üzenem, nem kéne ennyire egybitesnek lenni, mert manapság nagyon sok zaklatás és lejáratás pontosan fordítva történik! Ezen át, hogy sok idióta elterjesztette, hogy csak és kizárólag a nőnek kell hinni minden esetben. Mert a nő az csak és kizárólag áldozat lehet. És ha annyi ezresem lenne, ahányszor én már nőt ezzel visszaélni láttam más esetekben, hát abból talán egy laza, többnapos nyaralás is simán kijönne.

Ti sem voltatok ott, nem tudjátok mi történt. Én csak azt látom hogy a story ebben a formában erősen megkérdőjelezhető, és általában mindig akkor derül ki, hogy sok esetben a nő még inkább hunyó volt, mint a férfi. Ha meg csak azért védnétek mert ő is nő, hát akkor nincs is több kérdésem...

jan. 25. 13:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes mert ez egy lány igazából nem mondtam hogy milyen nemű, utalás nem volt rá, szóval te gondolod így hogy a fiúk lehetnek csak ilyenek! Én a tanárokra gondolok, előttük eljátsza a cuki kislányt az osztálytársaim meg szimplán tudják milyen féreg de egy tanárnak értelemszerűen nem fogják elmondani a véleményüket
jan. 25. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!