Megszakítanátok ezzel az emberrel a kapcsolatot, miután mással ilyet tett?
Előszöris mindenkinek álnevet adok, úgy szerintem könnyebben lehet követni a sztorit :)
Nekem két baráti társaságom van. Az egyikben van egy lány Csenge, a másikban pedig Adri. Őket a gimiben ismertem meg, nagyon jól el voltam mindkettőjükkel. Ők nem kedvelik egymást, szerintem ha két szó váltottak életükben. Nekem már óvoda óta van egy fiú barátom, András, akivel jóban vagyok, bár kettesben még sosem találkoztunk, csak kisebb korunkban. Csenge és András összejöttek. Nagy a szerelem, már együtt vannak pár hónapja. Adri egyszer összefutott Andrással és beszélgetni kezdtek. Úgy alakult, hogy akkor találkozunk hármasban, ez Csengének is tök oké volt. Tartották a tisztes távolságot, inkább velem beszélgettek jobban, mint egymással, de jól összekovácsolódtunk. Eltelik kb egy hónap, és benyögik nekem, hogy a srác szakított a Csengével, majd összejött Adrival. Mint kiderült, titokban találkoztak még a hármas tali után is éjszaka. Elvileg nem volt testi megcsalás, "csak" ölelgették egymást. Ez már alapjáraton véve is gerinctelenség, de miután Adri és András is szakított, a csaj leírta Csengének, hogy csak meg akarta fektetni a srác, és hogy ő ezt nem érdemelte, és tudja, hogy nem neki kell ezt elmondani a (Csengének) de valamiért neki írta le, hogy miket csináltak együtt, és hogy mennyire kihasználta. Csenge kérdezte is tőlem, hogy mi a fasz ez, ilyet mégis ki mer megcsinálni, nem is a bocsánatkérés volt a célja. Ez egy hete történt és azóta nem is beszéltem a lánnyal, mert én is ki vagyok rá akadva. Szerintetek én jogosan haragszom, mint kívülálló? Menjek oda hozzá és mondjam el neki, hogy ez rohadt gáz volt?
Amúgy mind 20 évesek vagyunk.
Ahogy az 1-es mondja.
En azert reptetnem az egesz galerit. Nagyon az alja. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!