A legdurvább amit "barát" tett veled?
Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 22:10
1/15 anonim válasza:
Kibeszélte, amit csak vele osztottam meg.
2/15 anonim válasza:
Hazudott, átvert és minden ehhez kapcsolódó aljasság.
3/15 anonim válasza:
Hát kiverte a farkam (és az a durva hogy én is benne voltam) pedig férfi vagyok. Azóta szégyen érzet kap el ha rá gondolok.
4/15 anonim válasza:
3 éven át voltunk barátok, minden nap beszéltünk, végigtámogattuk egymást egy csomó sötét időszakon. Elköltözött az eredeti lakhelyéről (ami szintén nem a közelemben volt), utána megterveztünk, hogy meglátogatom az új lakhelyén, amit alig vártunk. Utána a kéthetes út nagyjából második felében elkezdett ignorálni, és amikor hazaértem, egyáltalán nem válaszolt az üzeneteimre. Mindezt úgy, hogy nem tettem ellene semmit, ha tettem is, akkor nem szánt szándékkal, és nem akkora dolgot, hogy ne lehetett volna megbeszélni. Ez azért esett különösen rosszul, mert pont rá pár napra mentem ki cserefélévre Angliába, és mivel a többi baráti köröm is kicsit átalakulóban volt, ő volt az egyetlen "komolyabb" kapcsolódási pontom, gyakorlatilag testileg-lelkileg teljesen egyedül voltam egy idegen országban, nem tudtam senkivel sem megosztani, ha történt velem valami, és élménygyűjtés, utazgatás, barátkozás stb. helyett az első hónapom azzal telt, hogy a szobámban bőgtem és próbáltam elfogadni, hogy akkor most ez van.
5/15 anonim válasza:
Pénzt lopott tőlünk, amikor nálunk volt vendégségben.
6/15 anonim válasza:
Az ilyen "haveri viccelődéseivel" elérte hogy egy rakás semmirekellő szarnak érezzem magam. Még csak fel se tűnt; csak akkor vettem észre hogy mennyire tönkretette az önképemet, amikor már véget ért a barátság...
7/15 anonim válasza:
Mikor párkapcsolata lett,cinikus lett,kioktató és fölényes azért,mert neki az élet hozta,nekem pedig nem volt sikerem.
Ugyanis én nem azért mentem bele párkapcsolatba,hogy kocsit toljanak a seggem alá és erotikus masszázsokkal meg egyéb hízelgéssel nyolc-tíz szakítás és újrakezdés után a langyos kakiban pancsikoljak mint ő.
Így ma már nincs barátom,senki.
8/15 anonim válasza:
Szexuálisan kihasznált.
Pofonütött az utcán.
9/15 anonim válasza:
Kihasznált,Magamra hagyott amikor szükségem lett volna rá,és rajta kívűl tudta hogy senkim nem volt de még azért is megtette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!