Hogyan lehet kibékülni egy olyan valakivel, aki (egy pitiáner félreértés miatt) egyáltalán nem hajlandó velem beszélni?
Figyelt kérdés
Mit írjak neki, amitől meg tudom változtatni és kommunikációra hajlandó legyen.2023. ápr. 29. 18:44
1/6 anonim válasza:
Ha pitiáner dolog, akkor főjön csak a saját levében, hagyd.
2/6 A kérdező kommentje:
Ha annyit írok neki, hogy: béke? Az elég rövid, olvasnia se kell.
2023. ápr. 29. 18:57
3/6 anonim válasza:
Egyszer írd le neki egy üzenetben, hogy mit értett félre, ellenben mi az igazság, és a végére a szándékodat, hogy szeretnéd ha újra jóban lennétek, mert fontos neked, aztán a többi rajta múlik. Többször nem próbálkoznék, mert van méltóságom, és gyerekes játszmázásokra se vagyok kapható.
4/6 anonim válasza:
Ha ilyen miatt haragszik akkor tényleg felesleges erőltetni, mert úgyis meg fog sértődni máson is.
Írj neki egy hosszabb üzenetet amiben őszintén leirsz mindent, ha arra se reagál hagyd a francba.
5/6 anonim válasza:
Neked pitianer, neki nem. Elege lett beloled.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, ismered az illetőt esetleg? :D
Elmondtam egy családtagomnak a tényt, hogy beszélek/beszéltem vele, és ezen besértődött, mintha embert öltem volna
2023. ápr. 29. 23:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!